Conferința Națională a Mediatorilor 2018

19 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 662

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, Consiliul de Mediere, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, organizează în data de 7 decembrie 2018, între orele 10.00-12.00Conferința Națională a Mediatorilor 2018.

Evenimentul va fi organizat în condițiile statutare, gazda evenimentului fiind Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Totodată, Consiliul de Mediere mulțumește și pe această cale conducerii Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, domnului președinte, prof. univ. dr. Sorin Dimitriu și domnului director general, George Vodislav, pentru sprijinul acordat în vederea organizării acestui eveniment.

Sursa informației

Conferința Națională a Mediatorilor 2018 was last modified: noiembrie 19th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter