Conferința Conferința „Metode alternative de soluționare a conflictelor de muncă”

1184       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința „Metode alternative de soluționare a conflictelor de muncă” 📅 12 iulie 2016 București Conferința „Metode alternative de soluționare a conflictelor de muncă”

Data 12 iulie 2016
Locația Palatul CCIB din Str. Ion Ghica nr. 4, et. 2

Confederația patronală Uniunea Generală a Industriașilor din România (UGIR 1903) în colaborare cu Centrul de Mediere al Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), Consiliul de Mediere (CdM) și cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice organizează conferința cu tema

„Metode alternative de soluționare a conflictelor de muncă”.

Evenimentul va avea loc marți, 12 iulie 2016, la Palatul CCIB din Str. Ion Ghica nr. 4, et. 2, (vis-a-vis de BNR) între orele 10:00 și 13:00. Înregistrarea participanților va începe la ora 9:30.

Conferința se adresează mediatorilor, angajatorilor, dar și angajaților și se înscrie în sfera preocupărilor constante ale Camerei bucureștene vizând promovarea în rândul comunității de afaceri a avantajelor medierii – costuri reduse, rezolvare rapidă a disputelor și soluție „win-win”.

Evenimentul va fi deschis de prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București și va beneficia de prezența dl. Ioan Cezar Corâci, președintele Uniunii Generale a Industriașilor UGIR 1903, a dl. Mugur Mitroi, președintele Consiliului de Mediere și a dl. Danteș Bratu, reprezentant al Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Organizatorii își propun ca, în urma prezentărilor susținute de specialiștii invitați și a dezbaterilor privind soluționarea conflictelor de muncă, să rezulte un material-document care să promoveze procesul de mediere ca soluție alternativă de rezolvare a litigiilor de muncă, atât în fața instanțelor judecătorești, cât și în fața membrilor, ca serviciu de care aceștia pot beneficia pentru a-și rezolva rapid și eficient problemele din domeniul resurselor umane.

Cu speranța ca acest eveniment răspunde intereselor dumneavoastră, vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până la data de 4 iulie 2016, la adresele de e-mail: [email protected] și [email protected].

Sursa informației

Conferința „Metode alternative de soluționare a conflictelor de muncă” was last modified: iulie 8th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter