Conferință [Galerie foto] Conferința internațională francofonă a doctoranzilor în drept penal cu tema „Prevenirea și combaterea terorismului prin norme de drept penal” – ediția a III-a

2325       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Galerie foto] Conferința internațională francofonă a doctoranzilor în drept penal cu tema „Prevenirea și combaterea terorismului prin norme de drept penal” – ediția a III-a 📅 14 - 17 decembrie 2016 Iași [Galerie foto] Conferința internațională francofonă a doctoranzilor în drept penal cu tema „Prevenirea și combaterea terorismului prin norme de drept penal” – ediția a III-a

Data 14 - 17 decembrie 2016
Locația

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 30 de zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 20 decembrie 2016: Galerie foto

Școala doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, în colaborare cu Institutul de științe penale din Bordeaux, Franța, a organizat Conferința internațională francofonă a doctoranzilor în drept penal cu tema „Prevenirea și combaterea terorismului prin norme de drept penal”, ediția a III – a, Iași, în perioada 14-17 decembrie 2016.

Vă invităm să vizualizați galeria foto publicată de Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași:


Conferința internațională francofonă a doctoranzilor în drept penal cu tema „Prevenirea și combaterea terorismului prin norme de drept penal” – ediția a III-a

Școala doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași,  în colaborare cu Institutul de științe penale din Bordeaux, Franța, organizează Conferința internațională francofonă a doctoranzilor în drept penal cu tema „Prevenirea și combaterea terorismului prin norme de drept penal”, ediția a III – a, Iași, 14-17 decembrie 2016.

Manifestarea științifică își propune reunirea doctoranzilor din domeniul dreptului penal, valorificarea rezultatelor cercetării, precum și stimularea colaborării internaționale, într-un domeniu actual, precum cel al terorismului.

Prin tradiție, la conferință participă doctoranzi în drept penal, alături de coordonatorii acestora, din următoarele centre universitare: Universitatea Bordeaux, Franța; Universitatea Nantes, Franța; Universitatea de Stat din Chișinău, Republica Moldova; Universitatea de Vest, Timișoara, România; Universitatea din Craiova, România; Universitatea București, România; Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, România. Sunt invitați să participe doctoranzii în drept penal și din alte centre universitare, din țară și din străinătate, alături de îndrumătorii acestora.

Evenimentul este coordonat de către prof. univ. dr. Tudorel TOADER (Rectorul Universității „Al.I. Cuza” din Iași, România) și prof. univ. dr. Jean – Christophe SAINT- PAU (Decanul Facultății de Drept din Bordeaux, Franța).

Sursa informației

[Galerie foto] Conferința internațională francofonă a doctoranzilor în drept penal cu tema „Prevenirea și combaterea terorismului prin norme de drept penal” – ediția a III-a was last modified: martie 8th, 2018 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter