Conferință internațională Conferinţa Internaţională de Dreptul Tehnologiilor Financiare, ediția a II-a - 12 mai 2022

214       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferinţa Internaţională de Dreptul Tehnologiilor Financiare, ediția a II-a – 12 mai 2022 📅 12 mai 2022 Conferinţa Internaţională de Dreptul Tehnologiilor Financiare, ediția a II-a – 12 mai 2022

Data 12 mai 2022
Locația Online

Societatea de Știinte Juridice și Administrative organizează, în data de 12 mai 2022, a II-a ediție a Conferinței Internaționale de Dreptul Tehnologiilor Financiare.

Conferința Internațională de Dreptul Tehnologiilor Financiare este o platformă de dezbateri care examinează implicațiile juridice ale dezvoltărilor recente din industria serviciilor financiare sub impactul noilor tehnologii și perspectivele de evoluție din această industrie.

La conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care doresc doar să audieze dezbaterile.

Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică, plătind o taxa suplimentară.

Locul de desfășurare

Din cauza pandemiei de COVID-19, conferința va avea loc online, pe Zoom.

Publicații

Toate lucrările susținute în cadrul conferinței se vor regăsi într-una dintre următoarele publicații:

Termene-limită

  • 4 mai 2022: trimiterea formularului de participare. Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul și rezumatul lucrării care va fi susținută la conferință, fie cu opțiunea de a asista la dezbateri, fără înregistrarea unei lucrări științifice. Completează aici formularul de participare la conferință.
  • 6 mai 2022: trimiterea textului integral al lucrării științifice în limbile română și engleză. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință.
  • 8 mai 2022: confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul conferinței.
  • 10 mai 2022: plata taxei de participare.

Mai multe detalii despre conferință găsiți aici.

Vă rugăm să adresați orice întrebare privind conferința la adresa de e-mail: [email protected]

Conferința Internațională de Dreptul Tehnologiilor Financiare, ediția a II-a – 12 mai 2022 was last modified: martie 17th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter