Conferință CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE DREPT, STUDII EUROPENE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE, EDIȚIA A X-A: „Drept, Studii Europene şi Relaţii Internaţionale – Universalitatea patentă a dreptului succesoral. Lex succesionis între tradiție legislativă și valori moderne”

588       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE DREPT, STUDII EUROPENE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE, EDIȚIA A X-A: „Drept, Studii Europene şi Relaţii Internaţionale – Universalitatea patentă a dreptului succesoral. Lex succesionis între tradiție legislativă și valori moderne” 📅 12 - 13 mai 2022 CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE DREPT, STUDII EUROPENE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE, EDIȚIA A X-A: „Drept, Studii Europene şi Relaţii Internaţionale – Universalitatea patentă a dreptului succesoral. Lex succesionis între tradiție legislativă și valori moderne”

Data 12 - 13 mai 2022
Locația

Secțiunea 1

Secțiunea 2

Secțiunea 3


UPDATE:

Vă anunțăm modificarea termenului de expediere a studiului la Conferința Internațională de Drept, Studii Europene și Relații Internaționale cu tema  „Drept, Studii Europene și Relații Internaționale – Universalitatea patentă a dreptului succesoral. Lex succesionis între tradiție legislativă și valori moderne” din 12-13 mai 2022 prin prelungirea acestuia până în data de 22 aprilie 2022.
Așteptăm cu deosebit interes studiile dumneavoastră și vă adresăm mulțumiri pentru participarea la unul dintre cele mai importante evenimente cu caracter științific organizat de către Facultatea de Drept a UTM.
TERMENE
• Expedierea studiului-termen limită: 22 aprilie 2022(expedierea studiului în limba română) la adresa [email protected];
• Notificarea acceptării studiului propus: 28 aprilie 2022;
• Termen pentru transmiterea lucrării în engleză, inclusiv cu modificările solicitate de recenzori: 06 mai 2022;
• Desfășurarea Conferinței: 12-13 mai 2022;
• Volumul conferinței va fi editat până în data de 12 iunie 2022 și va putea fi ridicat de participanți de la sediul Facultății de Drept.

Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu din București organizează pe 12-13 mai 2022, CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE DREPT, STUDII EUROPENE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE, EDIȚIA A X-A: „Drept, Studii Europene și Relații Internaționale – Universalitatea patentă a dreptului succesoral. Lex succesionis între tradiție legislativă și valori moderne”.

Conferința Internațională de Drept, Studii Europene și Relații Internaționale, își propune să reunească laolaltă oameni de știință din structura academică, cercetători, cadre didactice universitare, doctoranzi, masteranzi, studenți și nu în ultimul rând, practicieni ai dreptului si reprezentanți ai profesiilor juridice, pentru a face schimb și a împărtăși experiențele și rezultatele lor de cercetare cu privire la cele mai diverse aspecte legate de reformarea legislației în spiritul noilor curente naționale, europene și internaționale privitoare la tema propusă ediției, precum și pentru a discuta despre provocările practice întâlnite și soluțiile adoptate.

Parteneri:

Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Drept și Științe Administrative
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Drept
Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept
Camera Notarilor Publici din București
Asociația română de drept și afaceri europene (ARDAE)
Editura Universul Juridic
Juridice.ro

Informații privind Conferința găsiți pe site-ul Universității Titu Maiorescu/Facultatea de Drept – click aici: www.utm.ro.


PROGRAMUL CONFERINȚEI INTERNAȚIONALE DE DREPT, STUDII EUROPENE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE, EDIȚIA A X-A  cu tema „UNIVERSALITATEA PATENTĂ A DREPTULUI SUCCESORAL. LEX SUCCESIONIS ÎNTRE TRADIȚIE LEGISLATIVĂ ȘI VALORI MODERNE” 

 

CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE DREPT, STUDII EUROPENE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE, EDIȚIA A X-A: „Drept, Studii Europene și Relații Internaționale – Universalitatea patentă a dreptului succesoral. Lex succesionis între tradiție legislativă și valori moderne” was last modified: mai 17th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter