Conferință Conferinţa Internaţională de Drept, Studii Europene și Relaţii Internaţionale, Ediția a VII-a

243       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

În perioada 9-11 mai 2019 are loc Conferința Internațională de Drept, Studii Europene și Relații Internaționale, Ediția a VII-a.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu și se desfășoară la sediul Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, din Calea Văcărești nr. 187, sector 4, București.

Prezentarea lucrărilor conferinței se va desfășura pe următoarele secțiuni:

– Secțiunea A: Dreptul Uniunii Europene

– Secțiunea B: Dezvoltarea francofonă a dreptului românesc

– Secțiunea C: Drept public

– Secțiunea D: Drept privat

– Secțiunea E: Dezvoltare sustenabilă și drept

Organizarea și desfășurarea Conferinței Internaționale de Drept, Studii Europene și Relații Internaționale-2019 se realizează cu aportul științific al Agenției Universitare a Francofoniei (AUF) și European Public Law Organization, în parteneriat cu Editura Hamangiu, Juridice.ro, Societatea Română de Drept European, Asociația Română de Drept și Afaceri Europene și Uniunea Juriștilor din România.

Conferința Internațională de Drept, Studii Europene și Relații Internaționale, Ediția a VII-a was last modified: mai 10th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter