Conferință [CUM A FOST] Conferința internațională „Codul de procedură civilă român: văzut din interior – văzut din exterior”

1450       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Conferința internațională „Codul de procedură civilă român: văzut din interior – văzut din exterior” 📅 01 - 02 noiembrie 2018 București [CUM A FOST] Conferința internațională „Codul de procedură civilă român: văzut din interior – văzut din exterior”

Data 01 - 02 noiembrie 2018
Locația Facultatea de Drept a Universității București

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La data de 1 și 2 noiembrie 2018, Facultatea de Drept din cadrul Universitătii din București a organizat Conferința internatională „Codul de procedură civilă român: văzut din interior – văzut din exterior” începând cu ora 8:30.

Moderatorul evenimentului a fost dl. prof. univ. dr. Flavius Baias, decanul Facultății de Drept a Universitătii din București.

În deschiderea Conferinței au luat cuvântul dna Daniela Borcan, juriscope în Franța, dl prof. univ. dr. Marian Nicolae, dl prof. univ. dr. Traian Briciu.

La acest eveniment au fost invitați din întreaga lume, inclusiv, ambasadorul Franței.


La data de 1 și 2 noiembrie 2018,  Facultatea de Drept din cadrul Universității din București organizează Conferința internațională „Codul de procedură civilă român: văzut din interior – văzut din exterior” începând cu ora 8:30.

Transmitem LIVE deschiderea conferinței.

Moderatorul evenimentului va fi Flavius Baias, decanul Facultații de Drept a Universității din București.

Pentru mai multe detalii, redăm, în continuare, agenda conferinței, astfel cum a fost publicată de către Facultatea de Drept a Universitații din București:
(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

[CUM A FOST] Conferința internațională „Codul de procedură civilă român: văzut din interior – văzut din exterior” was last modified: noiembrie 5th, 2018 by Universul Juridic
Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter