Conferinţa Internaţională Bienală [CUM A FOST] Conferinţa Internaţională Bienală „Sistemul juridic între stabilitate şi reformă”

285       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Conferinţa Internaţională Bienală „Sistemul juridic între stabilitate şi reformă” 📅 01 - 02 noiembrie 2019 Craiova [CUM A FOST] Conferinţa Internaţională Bienală „Sistemul juridic între stabilitate şi reformă”

Data 01 - 02 noiembrie 2019
Locația Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova (str. Calea București, nr. 107 D,  Craiova)

Partea a II-a

Partea I

În perioada 1-2 noiembrie 2019, Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova, în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, au organizat Conferința Internațională Bienală cu tema „Sistemul juridic între stabilitate și reformă”.

Evenimentul a avut loc în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova și a avut ca parteneri instituții și companii recunoscute în acest domeniu de nișă: Academia Română, Institutul de Cercetări Socio-Umane „C.S. Nicolaescu-Plopșor” din Craiova, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, Baroul Dolj, Camera Notarilor Publici Craiova, Centrul Teritorial Craiova al I.N.P.P.A., Centrul de Studii și Cercetări de Drept Privat ”Ion Dogaru”, Grupul Universul Juridic, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România, Sindicatul IURIS din Universitatea Craiova, Asociațiile Studenților din Facultatea de Drept Craiova.

Conferința a fost deschisă de gazda conferinței, decanul Facultății de Drept din Craiova, prof. univ. dr. Sevastian Cercel. Evenimentul a continuat cu ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului prof. univ. dr. Valeriu Stoica, din cadrul Universității din București.

Au urmat o serie binevenită de mesaje aniversare rostite de oaspeți cu prilejul împlinirii a 30 de ani de învățământ juridic în cadrul Universității din Craiova.

În conferință au fost abordate teme de Drept Public (prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănișor), Drept Penal și Procesual Penal (prof. univ. dr. Ruxandra Răducanu), Drept Civil și Procesual Civil (conf. univ. dr. Oana Ghiță), Istoria statului și dreptului (conf. univ. dr. Tereza Danciu), Administrație publică și comunicare (conf. univ. dr. Diana Dănișor), Cod administrativ român, Administrație publică și dezvoltare regională (conf. univ. dr. Alina Nicu), Smart Cities (lect. univ. dr. Robert Bischin), dar și contribuția tinerilor cercetători la dezvoltarea dreptului și administrației publice – secțiune a doctoranzilor și masteranzilor (prof. univ. dr. Gabriel Olteanu).


În perioada 1-2 noiembrie 2019, este organizată Conferința Internațională Bienală cu tema: „Sistemul juridic între stabilitate și reformă”.

Evenimentul va avea loc la sediul Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova (str. Calea București, nr. 107 D,  Craiova).

Programul conferinței

Vineri, 1 noiembrie 2019

8.30-9.30: Înregistrarea participanților – sediul Facultății de Drept, str. Calea București, nr. 107 D, etajul I – Aula Magna

9.30-10.30: Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa Domnului Prof. univ. dr. VALERIU STOICA, Universitatea din București

10.30-11.00: Mesaje aniversare: 30 de ani de învățământ juridic în cadrul Universității din Craiova.

11.30-13.00: Lucrările conferinței – Plen, Aula Magna

14.30-16.00: Lucrările conferinței – Plen, Aula Magna

16.30-18.30: Lucrările conferinței – Secțiuni

 

Sâmbătă, 2 noiembrie 2019

9.30-12.00 Lucrările conferinței – Secțiuni

CONFERINȚA ESTE ORGANIZATĂ ÎN COLABORARE CU FACULTATEA DE DREPT A UNIVERSITĂȚII DE VEST DIN TIMIȘOARA.

 

Secțiuni:

 Drept public

Drept penal și procesual penal

Drept civil și procesual civil

Istoria statului și dreptului

Administratie publică și comunicare

Codul administrativ român, administrație publică și dezvoltare regională

Smart Cities

Contribuția tinerilor cercetători la dezvoltarea dreptului și administrației publice

În cadrul conferinței este organizat panelul SMART LAW CONFERENCES – JURISPRUDENȚA CURȚII DE APEL CRAIOVA

 

Conferința este inclusă în programul de pregătire continuă a avocaților și se vor acorda puncte de pregătire profesională.

Pentru înscrieri, vă rugăm accesați aici.

PARTENERI:

ACADEMIA ROMÂNĂ, INSTITUTUL DE CERECETĂRI SOCIO-UMANE „C.S. NICOLAESCU-PLOPȘOR”, CRAIOVA

UNIUNEA NAȚIONALĂ A NOTARILOR PUBLICI DIN ROMÂNIA

BAROUL DOLJ

CAMERA NOTARILOR PUBLICI CRAIOVA

CENTRUL TERITORAL CRAIOVA AL I.N.P.P.A.

CENTRUL DE STUDII ȘI CERCETĂRI DE DREPT PRIVAT „ION DOGARU”

EDITURA UNIVERSUL JURIDIC

UNIUNEA NAȚIONALĂ A EXECUTORILOR JUDECĂTOREȘTI DIN ROMÂNIA

SINDICATUL IURIS DIN UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA

ASOCIAȚIILE STUDENȚILOR DIN FACULTATEA DE DREPT UCV

 

 

 

 

SECȚIUNECOORDONATORIPARTICIPANȚIMENȚIUNI

FINANȚARE

Drept publicDan Claudiu Dănișor  
Drept penal și procesual penal Ruxandra Răducanu

 

  
Drept civil și procesual civilconf. univ. dr. Oana Ghiță  
Istoria statului și dreptuluiConf. univ. dr. Tereza Danciu  
Administratie publică și comunicareConf. univ. dr. Diana Danisor  
Codul administrativ român, administrație publică și dezvoltare regionalăConf. univ. dr. Alina Nicu 

 

 

 
Smart CitiesLect. univ. dr. Bischin Robert  
Contribuția tinerilor cercetători la dezvoltarea dreptului și administrației publice (Secțiunea doctoranzilor și masteranzilor)prof. univ. dr. Gabriel Olteanu  

 

[CUM A FOST] Conferința Internațională Bienală „Sistemul juridic între stabilitate și reformă” was last modified: noiembrie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter