Conferinţa Internaţională Bienală “Sistemul juridic între stabilitate și reformă”

1365       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Facultatea de Drept și Științe Sociale a Universității din Craiova în parteneriat cu Institutul de Cercetări Juridice “Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Drept a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, Centrul de Studii și Cercetări de Drept Privat al Facultății de Drept și Științe Sociale, Centrul de Cercetări Juridice Fundamentale al Facultății de Drept și Științe Sociale au plăcerea să vă invite la conferința internațională bienală:

„Sistemul juridic între stabilitate și reformă”

 

20 și 21 martie 2015

Craiova

Facultatea de Drept și Științe Sociale a Universității din Craiova în parteneriat cu Institutul de Cercetări Juridice “Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Drept a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, Centrul de Studii și Cercetări de Drept Privat al Facultății de Drept și Științe Sociale, Centrul de Cercetări Juridice Fundamentale al Facultății de Drept și Științe Sociale

Conferința este o manifestare științifică de tradiție, organizată bienal, la care participă cadre didactice universitare din țară și din străinătate, de la universități partenere de prestigiu, precum și profesioniști din domeniul dreptului din toate profesiile juridice.

Conferința se desfășoară pe mai multe Secțiuni – Drept privat, Drept public, Științe penale, Drepturile omului, în cadrul cărora vor fi organizate Ateliere practic-aplicative privind teme de actualitate și interes profesional.

În timp, la Conferință au participat specialiști:

Din străinătate, de la Universitatea Saarland din Saarbrucken, Germania, Universitatea Bourgogne, Dijon, Universitatea Lille 2, Universitatea Franche-Comté, Universitatea Toulon, Universitatea din Lyon, Franța, Universitatea din Fribourg, Elveția, Queen Mary University, Londra, Universitatea din Pecs Ungaria, Universitatea Brno Cehia, Universitatea din Salonic, Grecia, University of National And World Economy, Sofia, Bulgaria.

Din țară, de la Universitatea București, Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Pitești, Universitatea “Titu Maiorescu” din București.

Vineri, 20 martie 2015

8:30

9:30
Înregistrarea participanților.
9:30

12:30
Deschiderea lucrărilor Conferinței. Lucrări în plen.
13:30

18:00
Lucrări pe secțiuni și ateliere.

 

Sâmbătă, 21 martie 2015

9:30

13:30
Lucrări pe secțiuni și ateliere.
14:00Închiderea lucrărilor Conferinței.

 
Printre intervenienții care au confirmat participarea la Ediția 2015 a Conferinței, putem aminti: prof. univ. dr. Valerian Cioclei, prof. univ. dr. Lucian Bercea, prof. univ. dr. Radu Bufan, prof. univ. dr. Verginia Vedinaș, prof. univ. dr. Claudia Roșu, prof. univ. dr. Carmen Tamara Ungureanu, prof. univ. dr. Eugen Chelaru, conf. univ. dr. Lavinia Lefterache, conf. univ. dr. Florin Moțiu, dr. Nicoleta Țăndărenu, executor judecătoresc Bogdan Dumitrache, prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănișor.

Contribuțiile participanților la conferință vor fi publicate și vor fi puse la dispoziția celor interesați.

Conferința Internațională Bienală “Sistemul juridic între stabilitate și reformă” was last modified: martie 10th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter