Conferința „International Arbitration LLM Alumni meets Practitioners. States and State Entities in International Arbitration”

1400       0
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Vineri, 16 octombrie 2015

ora 9:00

Sala „Constantin Stoicescu” din cadrul Palatului Facultății de Drept a Universității din București

Facultatea de Drept a Universității din București

Facultatea de Drept a Universității din București organizează a II-a ediție a conferinței: „International Arbitration LLM Alumni meets Practitioners. States and State Entities in International Arbitration”.


Conferința se va desfășura exclusiv în limba engleză.

Pentru înregistrare este nevoie să trimiteți un email de confirmare a participării la adresa [email protected], până la termenul-limită de 12 octombrie 2015.

Participare este gratuită, însă din cauza faptului că locurile sunt limitate, vă recomandăm să vă înregistrați în timp util. Pentru mai multe informații puteți folosi adresa de email indicată mai sus.

Consultați programul conferinței.

Sursa informației este anunțul publicat de Facultatea de Drept a Universității din București (www.drept.unibuc.ro).

Conferința „International Arbitration LLM Alumni meets Practitioners. States and State Entities in International Arbitration” was last modified: septembrie 25th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter