Conferința “Înțelegerea și aplicarea noilor Coduri fundamentale ale Romaniei” – Oradea

1158       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Sala Toscana a Hotelului Ramada din Oradea a fost gazda primei conferințe din acest an dedicată noilor coduri ale României. Astfel în zilele de vineri, 23, și sâmbătă, 24 ianuarie, s-a desfășurat de Oradea conferința cu tema “Înțelegerea și aplicarea noilor Coduri fundamentale ale României”. Evenimentul a fost organizat de Baroul Bihor, în colaborare cu Uniunea Națională a Barourilor din România, Institutul Național de Pregatire și Perfecționare a Avocaților și Editura Universul Juridic.

Conferința s-a bucurat de prezența a nume importante ale lumii juridice, atât în materie civilă și procesual civila, cât și în materie penala și procesual penală.

Lucrarile conferinței au fost demarate de domnul avocat dr. Gheorghe Florea – Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, membru în Comisia de elaborare a Noului Cod de procedură civilă și în Comisia de elaborare a Legii de punere în aplicare a Noului Cod de procedură civilă; domnul avocat dr. Traian Briciu – Directorul Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților, conf. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din București; Bogdan Dumitrache – executor judecătoresc, formator la Institutul Național al Magistraturii (INM), membru în Comisiile de elaborare a proiectului Noului Cod civil și a Noului Cod de procedură civilă; jud. dr. Liviu Zidaru – Curtea de Apel București, cadru didactic la Facultatea de Drept a Universității din București, membru în Comisia de elaborare a proiectului Legii de punere în aplicare a Noului Cod de procedură civilă; avocat dr. Claudiu Dinu – lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din Bucuresti; avocat dr. Mircea Ursuța – lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din Oradea, membru în Comisia de elaborare a proiectului Legii de punere în aplicare a Noului Cod de procedură civilă, care au răspuns întrebărilor de drept civil și procesual civil.

Partea de drept penal și procesual penal a fost acoperita de domnii jud. dr. Mihail Udroiu – Tribunalul Bucuresti, formator la Institutul Național al Magistraturii, membru în Comisiile de elaborare a proiectului Noului Cod penal și a Noului Cod de procedură penală; avocat dr. Mihai Adrian Hotca – prof. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității “Nicolae Titulescu” din București; avocat dr. Petruț Ciobanu – lect. univ. dr. la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, lector INPPA la disciplinele Drept Penal și Drept Procesual Penal, consilier în cadrul Consiliului Baroului București și consilier în cadrul Consiliului UNBR; avocat dr. Constantin Duvac – conf. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității Romano-Americane din București.

 

 

Conferința “Înțelegerea și aplicarea noilor Coduri fundamentale ale Romaniei” – Oradea was last modified: februarie 2nd, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter