[UPDATE: Rezultatele procedurii de selecție] Conferință INM privind etapele de urmat în construcția unui curs de formare (în perioada 14-15 decembrie 2017)

18 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 705
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 18 octombrie 2017: Rezultatele procedurii de selecție în vederea participării în cadrul conferinței cu tema „Judicial Training Methods Methodologies Conference on «Training design»”

Potrivit unui comunicat din data de 17 octombrie 2017, INM a dat publicității rezultatele procedurii de selecție în vederea participării în cadrul conferinței cu tema „Judicial Training Methods Methodologies Conference on «Training design»”, care se va desfășura la București în perioada 14-15 decembrie 2017.

Astfel, în data de 16 octombrie 2017, prin intermediul unei comunicări prin e-mail, Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) a decis suplimentarea cu 2 locuri pentru participanții români la conferința cu tema Judicial Training Methods Methodologies Conference on «Training design»” organizată la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 14-15 decembrie 2017.

Campanie Craciun UJmag 2020

Având în vedere numărul de locuri alocat României pentru acest seminar (patru formatori), precum și numărul candidaturilor depuse în termen (patru), comisia decide selectarea tuturor celor patru candidați, fără a stabili o ordine de prioritate, după cum urmează:
1. Alexandra Barbă (Buciu), formator INM;
2. Cristina Butacu, formator INM;
3. Alina Petronela Moșneagu, formator INM;
4. Nadia Simona Țăran, formator INM.

Sursa informației


Conferință INM privind etapele de urmat în construcția unui curs de formare (în perioada 14-15 decembrie 2017)

Potrivit unui comunicat din data de 5 octombrie 2017, INM a anunțat organizarea procedurii de selecție în vederea participării la conferința intitulată „Judicial Training Methods Methodologies Conference on «Training design»”, care se va desfășura la București în perioada 14-15 decembrie 2017.

Conferința se adresează formatorilor în domeniul judiciar (formatori INM), coordonatorilor de programe de formare a magistraților și membrilor organismelor (consilii) cu competențe în elaborarea programelor de formare și își propune să ofere acestora o cunoaștere aprofundată a etapelor de urmat în construcția unui curs de formare.

Pentru înscrierea la conferință sunt disponibile 2 locuri, însă INM va alcătui și o listă de rezervă (maxim 2 persoane), la care se va apela în situația renunțării candidatului selectat, precum și în situația în care România va primi mai multe locuri ca urmare a renunțărilor din partea altor membri EJTN.

Vă prezentăm, în continuare, documentele necesare în vederea înscrierii la conferință:

– CV actualizat – cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;
– scrisoare de intenție – limba română;
– certificat de competență lingvistică – limba engleză sau franceză (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat), nivel minim B2.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este: 12 octombrie 2017, ora 16:00.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele procedurii de selecție] Conferință INM privind etapele de urmat în construcția unui curs de formare (în perioada 14-15 decembrie 2017) was last modified: octombrie 18th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter