Conferință [Cum a fost] Conferința „Infracțiunile economice. Evaziunea fiscală. Infracțiuni prevăzute de Legea nr. 31/1990. Bancruta”

2286       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Cum a fost] Conferința „Infracțiunile economice. Evaziunea fiscală. Infracțiuni prevăzute de Legea nr. 31/1990. Bancruta” 📅 18 noiembrie 2016 Craiova [Cum a fost] Conferința „Infracțiunile economice. Evaziunea fiscală. Infracțiuni prevăzute de Legea nr. 31/1990. Bancruta”

Data 18 noiembrie 2016
Locația Facultatea de Drept, Aula Magna (Calea București, nr. 107A)

Recomandări

Update 22 noiembrie 2016: Cum a fost

Vineri, 18 noiembrie, începând cu ora 14.00, Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova a găzduit conferința cu tema “Infracțiunile economice. Evaziunea fiscală. Infracțiuni prevăzute de Legea nr. 31/1990. Bancruta”. Evenimentul a fost organizat de Baroul Dolj și Baroul Olt, în colaborare cu Centrul Teritorial Craiova al INPPA, Facultatea de Drept a Universității din Craiova și Editura Universul Juridic, și a fost moderat de doamna av. Manuela Gornoviceanu (Baroul Dolj) și domnul prof. univ. dr., av. Sebastian Rădulețu (Universitatea din Craiova, Baroul Dolj).

După un scurt cuvânt introductiv al domnului Lucian Săuleanu, Decanul Baroului Dolj, lucrările conferinței au început cu tema Aspecte procedurale referitoare la investigarea infracțiunilor de evaziune fiscală. Cereri și excepții în faza camerei preliminare, susținută de domnul jud. dr. Mihail Udroiu, formator INM, urmat fiind de domnul lect. univ. dr., av. Sebastian Bodu, Baroul București – Abuzul de bunuri sociale.

După o scurtă pauză, conferința a continuat cu temele Incidența prevederilor legii 31/1990 și a problematicii de bancrută frauduloasă în cauzele având ca obiect evaziunea fiscală și Evaziunea fiscală. Aporii jurisprudențiale prezentate de doamna procuror Alexandra Lăncrănjan, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, formator INM, și domnul Lect. univ. dr., av. Flaviu Ciopec, Baroul Timiș.

 Galerie foto Universul Juridic

Galerie foto Baroul Dolj

Conferinta "Infractiunile economice. Evaziunea fiscala", 18.11.2016

Sursa informațiilor

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Uniunea Națională a Barourilor din România

Baroul Dolj și Baroul Olt

în colaborare cu Centrul Teritorial Craiova al I.N.P.P.A. și Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova

organizează conferința

Infracțiunile economice. Evaziunea fiscală. Infracțiuni prevăzute de Legea nr. 31/1990. Bancruta

Evenimentul pe facebook!

Vineri, 18 noiembrie 2016, ora. 14.00

Lucian Bernd Săuleanu
Decanul Baroului Dolj
Cuvânt de deschidere
Alexandra Lăncrănjan, Procuror
Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, formator INM
Incidența prevederilor legii 31/1990 și a problematicii de bancrută frauduloasă în cauzele având ca obiect evaziunea fiscală
Mihail Udroiu, dr., formator INM
Judecător Curtea de Apel Oradea
Aspecte procedurale referitoare la investigarea infracțiunilor de evaziune fiscală. Cereri și excepții în faza camerei preliminare.
Sebastian Bodu, Lect. univ. dr., MBA
Avocat Baroul București
Abuzul de bunuri sociale
Flaviu Ciopec, Lect. univ.dr.
Avocat Baroul Timiș
Evaziunea fiscală. Aporii jurisprudențiale
Moderatori
Manuela Gornoviceanu
Avocat Baroul Dolj
Sebastian Rădulețu, Prof. univ. dr.
Universitatea din Craiova
Avocat Baroul Dolj
10 ore de pregătire profesională continuă

 

Avocații sunt invitați să comunice speakerilor întrebări și sugestii la adresa de email [email protected] în vederea discutării în cadrul conferinței.

Taxa de participare este de 50 lei și se poate achita și la locația conferinței (în ziua în care va fi organizată), la casieria Baroului Dolj (Craiova, Calea București, Bl. 17D mezanin) sau în contul Baroului Dolj nr. RO24 BRDE 170S V725 4607 1700 deschis la BRD-GSG Craiova.

Sursa informației

[Cum a fost] Conferința „Infracțiunile economice. Evaziunea fiscală. Infracțiuni prevăzute de Legea nr. 31/1990. Bancruta” was last modified: noiembrie 22nd, 2016 by Universul Juridic
Videoconferința regională de insolvență Buzău

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter