Conferința „Gândirea critică în profesiile juridice” – București

1135       0

Miercuri, 9 decembrie, 2015

începând cu ora 12:00

 Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității București

Gândirea critică reprezintă procesul prin care se analizează afirmații sau propoziții ale unor oameni pretinse a fi adevărate. Un prim pas spre o gândire critică este atenția la detalii. Despre critică s-a tot vorbit.

Jean Jacques Rousseau spunea „Însăși critica în jurul căreia se face atâta vâlvă, nu este altceva decât arta de a conjectura, arta de a alege între mai multe minciuni”.

„Oricine găsește motiv de a critica la alții ceea ce alții găsesc de criticat la el”, adăuga François de la Rochefoucauld.

Florentin Țuca, Managing Partner la Țuca Zbârcea & Asociații va continua să vorbească despre ce înseamnă gândirea critică.

Florentin Țuca este unul dintre cei mai buni avocați din România, câștigând numeroase premii din partea prestigioaselor Chambers Europe, The Legal 500, IFLR 1000, dar nu numai.

Astfel, Asociația Studenților în Drept va invită miercuri, 9 decembrie, să luați parte la conferința „Gândirea critică în profesiile juridice” în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității București, începând cu ora 12:00.

Sursa informației este pagina de facebook a evenimentului.

Conferința „Gândirea critică în profesiile juridice” – București was last modified: decembrie 7th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.