Conferință [CUM A FOST] Conferința „Evoluția și perspectivele profesiilor juridice în contextul tendințelor legislative naționale, europene și internaționale”. Lansare de carte: „Tratat de drept comercial român, ediția a VI-a, actualizată. Ediție jubiliară 2009-2019 (10 ani de la prima apariție)”

803       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Conferința „Evoluția și perspectivele profesiilor juridice în contextul tendințelor legislative naționale, europene și internaționale”. Lansare de carte: „Tratat de drept comercial român, ediția a VI-a, actualizată. Ediție jubiliară 2009-2019 (10 ani de la prima apariție)” 📅 03 iulie 2019 București [CUM A FOST] Conferința „Evoluția și perspectivele profesiilor juridice în contextul tendințelor legislative naționale, europene și internaționale”. Lansare de carte: „Tratat de drept comercial român, ediția a VI-a, actualizată. Ediție jubiliară 2009-2019 (10 ani de la prima apariție)”

Data 03 iulie 2019
Locația Sediul Uniunii Juriștilor, Bd. Magheru, nr. 22, Sector 1, București

Recomandări

 

Miercuri, 3 iulie, începând cu ora 16.30, Uniunea Juriștilor din România (UJR) a sărbătorit Ziua Justiției.
În acest an, tema conferinței științifice a fost „Evoluția și perspectivele profesiilor juridice în contextul tendințelor legislative naționale, europene și internaționale”.
Cu ocazia acestui eveniment a avut loc lansarea lucrării „Tratat de drept comercial român, ediția a VI-a, actualizată. Ediție jubiliară 2009-2019 (10 ani de la prima apariție)”, autor Stanciu D. Cărpenaru.
Evenimentul a fost găzduit de sediul Uniunii Juriștilor, Bd. Magheru, nr. 22, Sector 1, București, bucurându-se de prezența reprezentanților celor mai importante instituții din sistemul judiciar, alături de personalități marcante și prieteni ai lumii juridice.

 


 

 

 

 

Sărbătorirea Zilei Justiției 2019

Miercuri, 3 iulie, începând cu ora 16.30, Uniunea Juriștilor din România (U.J.R.) are plăcerea de a vă invita, ca de fiecare dată la începutul lunii iulie, la sărbătorirea Zilei Justiției.

În acest an, tema conferinței științifice este „Evoluția și perspectivele profesiilor juridice în contextul tendințelor legislative naționale, europene și internaționale”.

În cadrul evenimentului va avea loc lansarea lucrării „Tratat de drept comercial român, ediția a VI-a, actualizată. Ediție jubiliară 2009-2019 (10 ani de la prima apariție)”, autor Stanciu D. Cărpenaru.

În acest an, evenimentul va fi găzduit de sediul Uniunii Juriștilor, Bd. Magheru, nr. 22, Sector 1, București, bucurându-se de prezența reprezentanților celor mai importante instituții din sistemul judiciar, alături de personalități marcante și prieteni ai lumii juridice.

Tratat de drept comercial român, ediția a VI-a

[CUM A FOST] Conferința „Evoluția și perspectivele profesiilor juridice în contextul tendințelor legislative naționale, europene și internaționale”. Lansare de carte: „Tratat de drept comercial român, ediția a VI-a, actualizată. Ediție jubiliară 2009-2019 (10 ani de la prima apariție)” was last modified: iulie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter