Cum a fost „Etica profesiilor juridice. Noutăți legislative și probleme judiciare de actualiate”

3058       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferinţa „Etica profesiilor juridice. Noutăți legislative și probleme judiciare de actualiate” 📅 06 mai 2017 Brașov Conferinţa „Etica profesiilor juridice. Noutăți legislative și probleme judiciare de actualiate”

Data 06 mai 2017
Locația Aula „Sergiu T.Chiriacescu” a Universitații Transilvania din Brașov
Speakeri av. Cristina Reveica GHEORGHE, prof. univ. dr. Cristinel MURZEA, av. dr. Valerian-Dumitru CIOCLEI, jud. dr. Cristinel GHIGHECI, proc. Cristian ICHIM, av. dr. Claudiu Constantin DINU, executor judecătoresc Bogdan DUMITRACHE, av dr. Codruț Nicolae SAVU
Taxa 150 lei

Sâmbătă, 6 mai 2017, în Aula „Sergiu T.Chiriacescu” a Universității Transilvania din Brașov, a avut loc conferința „Etica profesiilor juridice. Noutăți legislative și probleme judiciare de actualiate”. Evenimentul a fost organizat de Baroul Brașov, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – Centrul Teritorial Brașov, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Uniunea Națională a Barourilor din România în colaborare cu Universitatea Transilvania din Brașov.

În deschiderea conferinței a luat cuvântul doamna av. Cristina Reveica GHEORGHE – Decan Baroul Brașov, Vicepreședinte U.N.B.R., urmată de prof. univ. dr. Cristinel MURZEA – Decan Facultatea de Drept din cadrul Universității Transilvania din Brașov.

Primul panel a fost cel de drept penal, format din av. dr. Valerian-Dumitru CIOCLEI – prof. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea din București, jud. dr. Cristinel GHIGHECI – Curtea de Apel Brașov, lect. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea Transilvania din Brașov și proc. Cristian ICHIM – DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov.

Al doilea panel al conferinței a fost dedicat dreptului civil și procesual civil, la înrebările participanților răspunzând av. dr. Claudiu Constantin DINU – conf. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din București, lector INPPA, responsabil pregătire continuă INPPA – drept privat, Bogdan DUMITRACHE – executor judecătoresc, membru în comisia de elaborare a NCC, în comisia de elaborare a Legii de punere în aplicare a NCC și în comisia de elaborare a Legii de punere în aplicare NCPC, formator INM și av dr. Codruț Nicolae SAVU – asist. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea Transilvania din Brașov, lector INPPA Centrul Teritorial Brașov.

Între temele dezbătute amintim „Aspecte cu privire la aplicarea Noului Cod de procedură Civilă”, „Judecata în prima instanță și căile de atac”, precum și „Implicații în materia executării silite”.


Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 6 mai 2017, în Aula „Sergiu T.Chiriacescu” a Universitații Transilvania din Brașov.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Se acordă 12 puncte de pregătire profesională continuă.

Programul conferinței

08:30 – 09:00 – Înregistrarea participanților;
09:00 – 12:30 – Dezbateri pe teme de etica profesiilor juridice, drept penal și procedură penală;
12:30 – 13:00 – Pauză de masă;
13:00 – 15:30 – Dezbateri pe teme de drept civil și procedură civilă.

Prezentarea lectorilor

Etica profesiilor juridice, penal și procedură penală:

  • av. Cristina Reveica GHEORGHE – Decan Baroul Brașov, Vicepreședinte U.N.B.R.;
  • prof. univ. dr. Cristinel MURZEA – Decan Facultatea de Drept din cadrul Universității Transilvania din Brașov
  • av. dr. Valerian-Dumitru CIOCLEI – prof. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea din București;
  • jud. dr. Cristinel GHIGHECI – Curtea de Apel Brașov, lect. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea Transilvania din Brașov;
  • proc. Cristian ICHIM – DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov.

Civil și procedură civilă:

  • av. dr. Claudiu Constantin DINU – conf. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din București, lector INPPA, responsabil pregătire continuă INPPA – drept privat;
  • Bogdan DUMITRACHE – executor judecătoresc, membru în comisia de elaborare a NCC, în comisia de elaborare a Legii de punere în aplicare a NCC și în comisia de elaborare a Legii de punere în aplicare NCPC, formator INM;
  • av dr. Codruț Nicolae SAVU – asist. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea Transilvania din Brașov, lector INPPA Centrul Teritorial Brașov

Teme: Aspecte cu privire la aplicarea Noului Cod de procedură Civilă. Judecata în prima instanță și căile de atac. Implicații în materia executării silite.

Se recomandă participanților transmiterea către barou a problemelor de drept care se doresc a fi dezbătute.

Taxa de participare este de 150 lei.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați secretariatul Baroului Brașov la numărul de telefon: 0268.547.121.

Conferința „Etica profesiilor juridice. Noutăți legislative și probleme judiciare de actualiate” was last modified: mai 17th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter