Conferința de pregătire profesională a Baroului Prahova. Pericole și soluții pentru prezentul și viitorul profesiei de avocat

6 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 256

Conferința de pregătire profesională a Baroului Prahova. Pericole și soluții pentru prezentul și viitorul profesiei de avocat

Sâmbătă, 4 aprilie 2020, Baroul Prahova și Editura Universul Juridic organizează Conferința de pregătire profesională a Baroului Prahova. Pericole și soluții pentru prezentul și viitorul profesiei de avocat.

Evenimentul va avea loc la Cristal Restaurant & Pub, Bd. Republicii nr. 327-329, Ploiești, începând cu ora 09:00.

 

Speakeri:

1. Prof. univ. dr., av. Traian Briciu, Președintele UNBR
2. Prof. univ. dr., av. Lucian Săuleanu, Decanul Baroului Dolj
3. Robert Cazanciuc, senator
4. Av. Daniel Fenechiu, Vicepreședintele UNBR
5. Av. Antonio Iordan, membru Comisia Permanentă UNBR
6. Av. Tudor Colțan, Baroul București
7. Jud. Vasile Coman, Tribunalul Prahova, Secția penală

 

Începând cu ora 19:00 se organizează o masa festivă în cadrul aceleiași locații.

Taxa de participare este de 300 de lei pentru ambele evenimente și se achită la Caseria Baroului Prahova sau în contul Baroului Prahova:

IBAN Beneficiar: RO23INGB0000999907395292
Moneda: RON
Nume Beneficiar: BAROUL AVOCATILOR PRAHOVA
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU

* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

Conferința de pregătire profesională a Baroului Prahova. Pericole și soluții pentru prezentul și viitorul profesiei de avocat was last modified: martie 9th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter