Conferință Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița

430       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința de pregătire profesională a Baroului Ialomița 📅 07 septembrie 2019 Slobozia Conferința de pregătire profesională a Baroului Ialomița

Data 07 septembrie 2019
Locația Sala Mare a Centrului Cultural Unesco „Ionel Perlea”, Bulevardul Matei Basarab nr. 26, Slobozia

Recomandări

Sâmbătă, 7 septembrie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România și Baroul Ialomița în colaborare cu Editura Universul Juridic organizează „Conferința de pregătire profesională a Baroului Ialomița”

Conferința va avea loc în Sala Mare a Centrului Cultural Unesco „Ionel Perlea”,  Bulevardul Matei Basarab nr. 26, Slobozia, începând cu ora 09:30.

 

În curs de acreditare INPPA

 

Se acordă puncte pentru asigurarea obligațiilor de pregătire profesională continuă, conform Programelor întocmite de organele profesiei.

 

 

Până în prezent, pe lista celor ce vor lua cuvântul la acest eveniment se află următoarele persoane:

– Prof. univ. dr., av. Traian Briciu, președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România;

– Prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București;

– Conf. univ. dr. Norel Neagu, Facultatea de Drept din cadrul Universității Româno-Americane;

– Av. Augustin Zăbrăuțanu, Baroul București;

– Av. Șerban Lovin, Baroul Ilfov.

 

Taxa de participare la acest eveniment este în cuantum de 150 lei (cu TVA) și poate fi achitată atât la secretariatul Baroului Ialomița, cât și în următorul cont IBAN RO41RNCB0170027251630001 deschis la BCR Slobozia.

Lista privitoare la speakeri, temele acestora și agenda evenimentului se află în curs de actualizare.

 

 


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferința de pregătire profesională a Baroului Ialomița was last modified: august 12th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter