Conferinţa de management al carierei „Studenții de azi, profesioniștii de mâine”, prof. univ. dr. Valeriu Stoica, Timişoara, 3 aprilie 2015

1046       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Despre

  • Conferinţă de management al carierei
  • Timişoara, 3 aprilie 2015
  • Prof. univ. dr. Valeriu Stoica
  • „Studenții de azi, profesioniștii de mâine”

Recomandări

Universitatea de Vest din Timișoara implementează proiectul Studenții de azi, profesioniștii de mâine, prin care peste 800 de studenți vor fi sprijiniți în tranziția de la școală la viața activă, prin sesiuni de consiliere în carieră.

Prima activitate din cadrul proiectului dedicată studenților Facultății de Drept este Conferința de management al carierei, care va avea loc vineri, 3 aprilie 2015, ora 9, în Amfiteatrul A01 (sediul central al UVT).

Invitatul conferinței este domnul Valeriu Stoica, profesor de drept civil la Facultatea de Drept din București, avocat, fost ministru al justiției.

Pentru mai multe detalii privind proiectul, vă invităm să accesați site-ul dedicat, www.cariera.uvt.ro, sau să scrieți pe adresa [email protected].

Prof. univ. dr. Lucian Bercea

Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara

Conferința de management al carierei „Studenții de azi, profesioniștii de mâine”, prof. univ. dr. Valeriu Stoica, Timișoara, 3 aprilie 2015 was last modified: aprilie 1st, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter