Conferință Conferința de lansare a Cercului de Drept comercial „Paul Demetrescu”. „Schimbări legislative în materia dreptului comercial. Provocări pentru teoreticieni și practicieni”

262       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința de lansare a Cercului de Drept comercial „Paul Demetrescu”.  „Schimbări legislative în materia dreptului comercial. Provocări  pentru teoreticieni și practicieni” 📅 17 decembrie 2022 Conferința de lansare a Cercului de Drept comercial „Paul Demetrescu”. „Schimbări legislative în materia dreptului comercial. Provocări pentru teoreticieni și practicieni”

Data 17 decembrie 2022
Locația Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Amfiteatrul I.1 și online

Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în parteneriat cu Baroul Iași și Editura Universul Juridic, organizează, în data de 17 decembrie 2022, începând cu ora 12.00, Conferința de lansare a Cercului de Drept comercial „Paul Demetrescu”.Conferința are titlul „Schimbări legislative în materia dreptului comercial. Provocări
pentru teoreticieni și practicieni” și va avea loc la Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Amfiteatrul I.1 și online.

MODERATOR:
· Lect. univ. dr. Olga-Andreea URDA – coordonatoarea Cercului de Drept comercial „Paul Demetrescu”, Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Printre vorbitorii confirmați până în prezent se numără:

· Rector, prof. univ. dr. Tudorel TOADER – Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
· Decan, conf. univ. dr. Ioana Maria COSTEA – Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
· Jud. Cristina POPA – Curtea de Apel Iași
· Prodecan, avocat Oana NEDA – Baroul Iași
· Lect. univ. dr. Alexandru Ionuț TOADER – Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași; notar, Camera Notarilor Publici Iași
· Lect. univ. dr. Cristina GAVRILESCU – Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
· Lucian ANDRONIC – practician în insolvență

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferința de lansare a Cercului de Drept comercial „Paul Demetrescu”. „Schimbări legislative în materia dreptului comercial. Provocări pentru teoreticieni și practicieni” was last modified: decembrie 13th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.