Inaugurare [CUM A FOST] Conferința de inaugurare a Institutului Național de Criminologie

616       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Conferința de inaugurare a Institutului Național de Criminologie 📅 14 decembrie 2018 București [CUM A FOST] Conferința de inaugurare a Institutului Național de Criminologie

Data 14 decembrie 2018
Locația Palatul Parlamentului, Salonul Alb, Intrarea A1

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 14 decembrie 2018, a avut loc Conferința de inaugurare a Institutului Național de Criminologie, structură de specialitate a Ministerului Justiției.

Evenimentul a fost găzduit de Palatul Parlamentului și au participat personalități din sistemul juridic, din mediul academic, cercetători precum și reprezentanți ai asociatiilor naționale și internaționale din domeniul dreptului.

Conferința a fost transmisă LIVE pe canalele binecunoscute: www.universuljuridic.ro, pagina de Facebook a Portalului și YouTube.

 


Vineri, 14 decembrie 2018, va avea loc Conferința de inaugurare a Institutului Național de Criminologie, structură de specialitate a Ministerului Justiției.

La eveniment vor participa personalități din sistemul juridic, din mediul academic, cercetători precum și reprezentanți ai asociațiilor naționale și internaționale din domeniul dreptului.

Evenimentul va fi găzduit de Palatul Parlamentului, Salonul Alb, Intrarea A1 și va avea loc vineri, 14 decembrie 2018, începând cu ora 9.00.

Conferința de inaugurare a Institutului Național de Criminologie va fi transmisă LIVE de către partenerul media, Editura Universul Juridic, pe canalele binecunoscute: www.universuljuridic.ro, pagina de Facebook a Portalului și YouTube.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

[CUM A FOST] Conferința de inaugurare a Institutului Național de Criminologie was last modified: decembrie 18th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter