Conferință internațională Conferința de drept comparat și internațional – online, 25 iunie 2021

174       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința de drept comparat și internațional – online, 25 iunie 2021 📅 25 iunie 2021 Conferința de drept comparat și internațional – online, 25 iunie 2021

Data 25 iunie 2021
Locația Online

Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din București împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează, în data de 25 iunie 2021, Conferința de drept comparat și internațional.

Din cauza pandemiei de COVID-19, conferința internațională se va desfășura online, pe Zoom.

Invitație de participare

Tematica Conferinței

Aceasta este o conferință internațională care examinează dezvoltările recente și perspectivele de evoluție ale dreptului comparat și ale dreptului internațional.

În cadrul Conferinței pot fi susținute lucrări din toate domeniile științelor juridice, care vor fi înscrise, în funcție de conținutul lor, într-una dintre cele trei secțiuni:

I. Drept public comparat.

II. Drept privat comparat.  

III. Drept internațional.

La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care doresc doar să audieze dezbaterile.

Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică, plătind o taxă suplimentară.

Locul de desfășurare

 Din cauza pandemiei de COVID-19, conferința va avea loc online, pe Zoom.

Publicații

Toate lucrările susținute în cadrul Conferinței se vor regăsi într-una dintre următoarele publicații:

– în revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică, singura revistă de științe juridice din România indexată în Web of Science Clarivate Analytics (Thomson Reuters) și în Scopus.

– într-un volum în limba engleză publicat la ADJURIS – International Academic Publisher. Volumul va fi indexat în Web of Science Clarivate Analytics (Thomson Reuters), Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, WorldCat, RePEc – baze de date internaționale recunoscute pentru domeniul științelor juridice și administrative conform Anexelor nr. 24 și 25 din Ordinul ministrului educatiei naționale și cercetării științifice nr. 6129/2016.

– în reviste partenere ale Conferinței indexate în baze de date internaționale recunoscute pentru domeniul științelor juridice si administrative (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, ERIH Plus, WorldCat, Doaj, IndexCopernicus, RePEc): Perspectives of Law and Public Administration, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies, International Investment Law Journal.

Reduceri de la taxele de participare

Profesorii Academiei de Studii Economice din Bucuresti și membrii Societății de Științe Juridice și Administrative beneficiază de o reducere între 20 și 25% din taxa de înscriere. Pentru detalii, click aici.

! Daca doriți să dobândiți calitatea de membru în Societatea de Științe Juridice și Administrative, click aici

Termene-limită

– 17 iunie 2021: trimiterea formularului de participare.  Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul și rezumatul lucrării care va fi susținută la Conferință, fie cu opțiunea de a asista la dezbateri, fără înregistrarea unei lucrări științifice. Completează aici formularul de participare la Conferință.

– 19 iunie 2021: trimiterea textului integral al lucrării științifice in limbile română și engleză. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. Descarcă de aici cerintele de redactare pentru lucrările științifice.

– 21 iunie 2021: confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței.

– 23 iunie 2021: plata taxei de participare.

Mai multe detalii despre Conferință găsiți aici.

Vă rugăm să adresați orice întrebare privind Conferința la adresa de e-mail: [email protected].

Conferința de drept comparat și internațional – online, 25 iunie 2021 was last modified: iunie 3rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter