Conferința BUCHAREST ARBITRATION DAYS revine cu o nouă ediție  – Timely Perspectives on Energy Disputes and Their Resolution Mechanism – 2022

10 mai 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 54

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm desfășurarea celei de-a 3-a ediții a Conferinței BUCHAREST ARBITRATION DAYS, care va avea loc în perioada 9-10 iunie 2022.

Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comert și Industrie a României și Wolters Kluwer România vă invită la un eveniment hibrid interactiv, în care ne așteptăm să atragem nume reprezentative din domeniul energiei și soluționării disputelor: reprezentanți statali, Comisia Europeană, agenții de reglementare, companii energetice, consilieri, arbitri și experți.

Invitatul special de anul acesta, Prof. Peter Cameron – Profesor de Drept și Politică Internațională a Energiei, Universitatea din Dundee și Director al Centrului pentru Dreptul și Politica Energiei, Petrolului și Mineralelor, va aborda problemele privind concurența pe piețele energetice.

Experții din șase paneluri vor dezbate subiecte legate de proiecte energetice și dispute investiționale, cu accent pe proiectele de infrastructură și energie; arbitrajul ca mecanism adecvat de soluționare a litigiilor energetice; abordări regionale ale proiectelor energetice și soluționării disputelor, cu accent pe piața energetică a UE; Tratatul privind Carta Energiei și procesul său de modernizare etc.

Cuvântul-cheie al ediției din 2022 a BARD este „ENERGIE”. Deși ne vom concentra discuția pe aspecte tangibile și cât mai relevante pentru soluționarea disputelor, și anume asupra trecerii de la energia convențională, pe bază de combustibili fosili, la energia regenerabilă, invităm participanții să-și folosească „energia” pentru discuții informative, sesiuni animate, socializare și inițiative pentru un viitor mai bun.

Agenda detaliată a evenimentului poate fi consultată aici

Limba utilizată: engleza

Participanții vor avea posibilitatea de a asista la Conferința BArD 2022 în persoană sau virtual.

Hashtag-ul oficial pentru acest eveniment este #bard2022.

 

CONFERINȚA CU PREZENȚĂ FIZICĂ

Înregistrare pentru prezența la Centrul de Afaceri CCIR, Amfiteatrul A.I. Cuza, Octavian Goga 2, București, 030982.

Rezervă-ți locul gratuit (în funcție de disponibilitate): aici

 

CONFERINȚA – ONLINE

Conferința va fi disponibilă și pe platforma de video live-streaming Sintact.ro, precum și pe pagina web oficială a Conferinței BArD 2022: https://bucharestarbitrationdays.com/2022-edition/

Pentru participare online, avem rugămintea să vă înregistrați gratuit înainte de 1 iunie 2022: aici

Conferința BUCHAREST ARBITRATION DAYS revine cu o nouă ediție  – Timely Perspectives on Energy Disputes and Their Resolution Mechanism – 2022 was last modified: mai 10th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter