Conferință Conferința „Asigurările auto şi siguranța în trafic în era digitală”

242       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

Joi, 24 octombrie 2019, BAAR – Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România și ISF – Institutul de Studii Financiare organizează Conferința „Asigurările auto și siguranța în trafic în era digitală”.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 9:00 la Hotel Novotel, din București.

Tehnologiile digitale joacă astăzi un rol central în dezvoltarea economiei mondiale. Industriile auto și cea a asigurărilor nu fac excepție de la acest proces istoric, denumit de specialiști „cea de-a patra revoluție industrială a omenirii”.

Pentru domeniul asigurărilor, digitizarea activităților a dus la dezvoltarea de proceduri interne în scopul automatizării proceselor, mai ales ținând cont de scopul fundamental al digitizării, care la acest moment este reprezentat de sporirea accesului la informație și de îmbunătățirea conservării acesteia. Pasul următor – digitalizarea activității – presupune posibilitatea ca un asigurător să poată implementa proiecte complexe, de anvergură, prin folosirea de resurse reduse din punct de vedere al costurilor, concomitent cu menținerea portofoliului de clienți. Este doar o problemă de timp până când folosirea tehnologiilor digitale atât în domeniul asigurărilor auto, cât și a evaluării despăgubirilor vor deveni un standard, în contextul în care viteza și modul de implementare a acestora se vor concretiza în parametri reali de realizare.

Evenimentul reunește specialiști din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, reprezentanți ai pieței asigurărilor și ai instituțiilor specializate ale statului.

Temele de dezbatere propuse invitaților sunt:

– AI, telematics și tehnologii de tip blockchain – impact asupra asigurărilor auto

– Noile tipuri de vehicule (e-trotinete, mașini autonome, e-biciclete) și protecția participanților în trafic

– Digitalizarea în procesele operaționale ale asigurătorilor auto

– Interconectarea bazelor de date – potențial avantaje pentru consumatorul de asigurări

– Indicatori de performanță în siguranța traficului (Raportul ETSC din iul 2019)

– Daunele cu elemente de extraneitate – provocări operaționale și legislative

 

Persoanele interesate se pot înscrie la eveniment până la data de 10 octombrie. Persoana de contact: Răzvan Ioniță, e-mail: [email protected], telefon 0758.491.984.

Conferința „Asigurările auto și siguranța în trafic în era digitală” was last modified: octombrie 8th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter