Condiţia ca pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea săvârşită să nu fie mai mare sau egală cu 7 ani de închisoare. Noţiunea de „pedeapsă prevăzută de lege”. Lipsa prezentării motivelor care au determinat amânarea aplicării pedepsei. Aplicarea pedepselor complementare şi accesorii

12 aug. 2015
Articol UJ Premium
Vizualizari: 1868

Despre

  • Condiţia negativă prevăzută de art. 83 alin. (2) teza I NCP
  • Lipsa prezentării motivelor amânării aplicării pedepsei
  • Aplicarea pedepselor complementare şi accesorii
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Condiția ca pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea săvârșită să nu fie mai mare sau egală cu 7 ani de închisoare. Noțiunea de „pedeapsă prevăzută de lege”. Lipsa prezentării motivelor care au determinat amânarea aplicării pedepsei. Aplicarea pedepselor complementare și accesorii was last modified: august 12th, 2015 by Alexandru Rîșniță

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autori:

Alexandru Rîșniță

Alexandru Rîșniță

Este avocat în Baroul Cluj, autor și coautor al mai multor lucrări precum și articole ori studii publicate în reviste de specialitate.
A mai scris:
Ioana Curt

Ioana Curt

Este avocat în Baroul Cluj și asistent universitar în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.
A mai scris: