Concursul național de procese simulate CEDO, câștigat de studenți de la Drept UBB

24 mai 2016
Vizualizari: 2173
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Un nou concurs național de procese simulate, o nouă victorie pentru studenții de la Facultatea de Drept a Universității ,,Babeș-Bolyai”. Pentru al doilea an consecutiv, o echipă de la UBB câștigă concursul de procese simulate pe drepturilor omului, a anunțat Clujust.ro.

proces simulat cedo (6)O echipă a Facultății de Drept UBB Cluj, formată din Calin Rus și Dorin Giurgi (ambii în anul 2), a reușit să se impună în finala Concursul național de procese simulate pe drepturile omului (NMCC CEDO), în fața echipei Universității București.

„Putem spune că locul I a rămas la Cluj, anul trecut competiția fiind câștigată tot de o echipă a UBB.”, a precizat Consiliul Studenților Facultății de Drept.

Conferința națională de insolvență

Completând parcursul bun al clujenilor, Dorin Giurgi a câștigat și titlul de cel mai bun pledant al competiției, după o prestație foarte bună în timpul rudelor preliminare.

proces simulat cedo (1)Locul III a fost ocupat tot de o echipă formată din colegi de-ai noștri, Iulia Șomlea (anul IV) și Ronáld Elek (anul III). Aceștia s-au descurcat foarte bine și doar neșansa a făcut să nu avem o finală clujeană.

La faza orală a competiției au participat echipe reprezentând facultățile de drept din Cluj, București, Timișoara și Sibiu. Ținem să menționăm că actul final al competiției a fost decis după o prestație exemplară din partea băieților, deși aceștia au primit speța supusă dezbaterii cu doar câteva ore înainte.

„Le mulțumim colegilor de la ELSA Sibiu pentru că au făcut posibil acest eveniment și le urăm mult succes în realizarea viitoarelor proiecte! Felicitări tuturor!”, a transmis Consiliul studenților.

Concursul național de procese simulate CEDO, câștigat de studenți de la Drept UBB was last modified: noiembrie 3rd, 2017 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.