[Rezultatele finale] Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime într-o funcție de specialitate juridică (17 și 19 februarie 2016)

9 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 4480
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 9 martie 2016: Rezultatele finale

INR a făcut publice rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public, după soluționarea contestațiilor – sesiunea 17-19 februarie 2016, validate prin Hotărârea Consiliului Uniunii Notarilor nr. 7 din 4 martie 2016.

Monitor Dosare

Update 22 februarie 2016: Subiectele extrase, baremele și rezultatele

Uniunea Notarilor a publicat subiectele extrase și baremele de corectare (din 17, respectiv din 19 februarie), precum și rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime într-o funcție de specialitate juridică (17 și 19 februarie 2016).


Situația centralizată a cererilor de înscriere

Situația centralizată a candidaților la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime într-o funcție de specialitate juridică din zilele de 17 și 19 februarie 2016 care au fost admise sau respinse, publicată de Uniunea Notarilor, poate fi consultată aici.


Candidații la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime într-o funcție de specialitate juridică vor fi prezenți în zilele de 17 și 19 februarie 2016 la orele 8:30 la Sala Roma, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady , B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate .

Sursa informației este Uniunea Notarilor (www.uniuneanotarilor.ro).

[Rezultatele finale] Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime într-o funcție de specialitate juridică (17 și 19 februarie 2016) was last modified: martie 9th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter