Preselecție pentru concursul Willem C. Vis (Facultatea de Drept a Universității din București)

19 mai 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 896

Despre

  • Concursul Willem C. Vis
  • Dispută arbitrală, limba engleză
  • Termen-limită: 23 mai 2014, ora 23:00
  • Facultatea de Drept a Universității din București

Pe site-ul Facultății de Drept a Universității din București a fost publicat anunțul potrivit căruia, în perioada octombrie 2015 – aprilie 2016, se va desfășura a XXIII-a ediție a concursului Willem C. Vis, cel mai mare concurs studențesc de drept privat din lume, în limba engleză. Concursul Willem C. Vis reprezintă o extraordinară oportunitate profesională, socială și culturală și pregătește efectiv și temeinic studenții pentru o carieră în marile societăți de avocatură. Din punct de vedere tehnic, concursul implică o dispută arbitrală rezultând dintr-un contract de vânzare guvernat de Convenția de la Viena privind contractele de vânzare internațională de mărfuri.

Cei interesați de participarea la acest concurs sunt rugați să transmită la adresa de e-mail [email protected], până la data de 23 mai 2014, ora 23:00, următoarele documente:

1) CV în limba engleză, cu datele de contact (telefon și email);
2) Fotografie recentă;
3) Un document separat, în limba română, care să indice (a) media obținută în fiecare din anii de studiu anteriori și media pe semestrul I al anului în curs, inclusiv la Colegiu și (b) notele la fiecare din următoarele materii, în măsura în care au fost deja parcurse: Drept civil (Introducere, Persoane, Reale, Obligații, Contracte, Succesiuni), Drept comercial I și II, Drept internațional privat și Dreptul comerțului internațional;
4) Un document separat, în limba engleză, care să indice motivele pentru care doriți să reprezentați Facultatea la acest concurs, competențele dumneavoastră care vă califică în acest sens (participare la alte concursuri de pledoarii sau debate, nivelul de engleză, capacitatea de muncă, etc) precum și numărul de ore pe săptămână pe care considerați că le-ați putea dedica acestei activități.

Vă rugăm să aduceți aceste documente cu dumneavoastră la preselecție.

Studenții eligibili (anul II, III sau IV – dacă vor fi la master anul viitor) selectați pe baza documentelor trimise vor primi o speță pe e-mail. Preselecția va consta într-o scurtă pledoarie orală, în limba engleză, potrivit instrucțiunilor și modelelor care vor fi transmise celor invitați. Preselecția se va desfășura în data de 27 mai 2015, între orele 19-23, la Sala 215 a Facultății de Drept a Universității București.

Echipa va fi coordonată de un colectiv de cadre didactice. În pregătirea ei, echipa va avea și sprijinul participanților la edițiile anterioare precum și al unor specialiști din domeniu.

Campanie Craciun UJmag 2020

Consultați anunțul publicat pe site-ul Facultății de Drept a Universității București (www.drept.unibuc.ro).

Preselecție pentru concursul Willem C. Vis (Facultatea de Drept a Universității din București) was last modified: mai 19th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter