Concurs pentru promovare în funcţii de conducere a grefierilor la ÎCCJ (termen-limită: 28 octombrie 2016)

19 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1516

Despre

  • 14 noiembrie 2016
  • 29 noiembrie 2016
  • 4 noiembrie 2016
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului dat publicității, în perioada 13 octombrie 2016 – 29 noiembrie 2016, Înalta Curte de Casație și Justiție organizează concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor, după cum urmează :

– Secția penală: prim grefier (cu studii superioare juridice) – 1 post
– Secția a II-a civilă: prim grefier (cu studii superioare juridice) – 1 post
– Secția de contencios administrativ și fiscal: prim grefier (cu studii superioare juridice) – 1 post

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Poate participa la concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor persoana care îndeplinește următoarele condiții:

– are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier, în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minimum 6 luni în funcția de grefier;
– are o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni;

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

1. Testare scrisă privind verificarea pregătirii profesionale – 14 noiembrie 2016, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție (tematică și bibliografie)
2. Susținerea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează – 29 noiembrie 2016, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție

Cererile de înscriere la concurs se depun la Registratura Generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, până la data de 28 octombrie 2016, inclusiv, însoțite de raportul prevăzut la art. 8 din Regulament, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care se candidează se va depune la Registratura Generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, până la data de 4 noiembrie 2016, inclusiv, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

Pentru mai multe informații, consultați sursa informației.

Concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ (termen-limită: 28 octombrie 2016) was last modified: octombrie 18th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter