Concurs pentru postul de consilier juridic – Alba

19 nov. 2014
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1861
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Alba a anunțat organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, din cadrul Serviciului Beneficii de Asistență Socială, Programe de Servicii Sociale, Incluziune Socială, Egalitate de Șanse.

Concursul constă într-o probă scrisă, cu caracter teoretic și într-un interviu.

Proba scrisă va avea loc pe data de 29 decembrie 2014, începând cu ora 900. Data și ora susținerii interviului vor fi comunicate ulterior.

Pentru a se înscrie, candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind statutul funcționarului public, cu modificările și completările ulterioare, dar și următoarele condiții specifice:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;

– cunoștințe operare pe calculator: nivel mediu;

– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minimum 9 ani.

Dosarul de înscriere se poate depune până pe data de 11.12.2014 și trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

 

Concurs pentru postul de consilier juridic – Alba was last modified: decembrie 11th, 2014 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter