[UPDATE: Tabele cu candidații admiși] Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

5 iul. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1239

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 5 iulie 2018: Tabele cu candidații admiși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 5 iulie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabele cu rezultatele candidaților judecători și respectiv procurori, declarați admiși în urma concursurilor pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

Biblioteca Universul Juridic Sintact

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul cu candidații judecători admiși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

 

De asemenea, redăm și tabelul cu candidații procurori admiși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 26 iunie 2018: Clasificarea candidaților judecători la concursul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 26 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității clasificarea candidaților judecători la concursul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

Astfel, având în vedere că nu au fost formulate contestații împotriva notelor obținute de către candidații judecători la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din data de 17 iunie 2018, conform dispozițiilor art. 25 alin. (1) din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 320/2006, cu modificările și completările ulterioare, rezultatele obținute de către candidații judecători la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, publicate la data de 21 iunie 2018, sunt definitive.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul privind clasificarea candidaților judecători la concurs, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 22 iunie 2018: Clasificarea candidaților procurori la concursul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 22 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității clasificarea candidaților procurori la concursul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

Astfel, având în vedere că nu au fost formulate contestații împotriva notelor obținute de către candidații procurori la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din data de 17 iunie 2018, conform dispozițiilor art. 43 alin. (1) din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 320/2006, cu modificările și completările ulterioare, rezultatele obținute de către candidații procurori la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, publicate la data de 19 iunie 2018, sunt definitive.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul privind clasificarea candidaților procurori la concurs, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 20 iunie 2018: Rezultatele obținute de candidații procurori la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel. Procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem – judecători 

Potrivit unui anunț din data de 19 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele obținute de candidații procurori la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel.

Astfel, conform dispozițiilor art. 43 alin. (1) din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, candidații nemulțumiți de nota obținută la testarea scrisă pot formula contestații în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor pe paginile de Internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii.

Contestațiile se transmit prin fax, la Consiliul Superior al Magistraturii, la numerele: 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Totdată, pe site-ul oficial al instituției au mai fost publicate și:

– Baremul definitiv al testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane – procurori;
– Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem în ceea ce privește candidații judecători la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul privind rezultatele obținute de candidații procurori la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 19 iunie 2018: Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem în ceea ce privește candidații procurori la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane

Potrivit unui anunț din data de 19 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem în ceea ce privește candidații procurori la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul respectivului proces-verbal, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 18 iunie 2018: Subiectele și baremul de corectare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018. Detalii privind depunerea contestațiilor la barem 

Potrivit unui anunț din data de 17 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremul de corectare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

Conform art. 21 alin. (6) și art. 39 alin. (6) din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 326/2006, cu modificările și completările ulterioare, baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 24 ore de la afișare.

Contestațiile la baremul de evaluare și notare se depun la Consiliul Superior al Magistraturii, prin fax, la numerele: 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

De asemenea, modelul aferent depunerii contestațiilor la barem poate fi descărcat de aici.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos și:

Subiecte și barem – judecători;
Subiecte și barem – procurori.

Sursa informației


Update 13 iunie 2018: Programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 13 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii privind programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

De asemenea, pe site-ul oficial al instituției au mai fost publicate și listele privind repartizarea candidaților în săli pentru susținerea respectivei testări.

Astfel, testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane va avea loc la data de 17 iunie 2018, începând cu ora 9.00, la Universitatea „Titu Maiorescu”, corpul M, cu sediul în București, Calea Văcărești nr. 189, Sector 4.

Susținerea probei se va desfășura în 4 săli de concurs, respectiv două săli pentru candidații judecători și două săli pentru candidații procurori.

Mijloace de transport:

– metrou – stația Timpuri Noi;
– autobuzele 133, 312, 323 – stația Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”.

Accesul candidaților în săli se va face numai pe baza unui act de identitate (carte de identitate sau pașaport), între orele 7.30-8.30.

Timpul destinat elaborării lucrării scrise va fi stabilit de comisia de examinare și nu va depăși 4 ore.

Pentru elaborarea lucrării scrise, candidații pot folosi numai cerneală sau pix cu pastă de culoare neagră. Se interzice candidaților să dețină asupra lor, pe timpul desfășurării probei, orice surse de informare și orice mijloc electronic de comunicare. Încălcarea acestor dispoziții atrage eliminarea din concurs.

Totodată, listele conținând repartizarea candidaților în săli vor fi afișate pe ușile sălilor în care se va susține testul scris și sunt publicate pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare listele privind repartizarea candidaților pentru susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane, astfel cum au fost publicate de către CSM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Repartizarea candidaților judecători pentru susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane

Repartizarea candidaților procurori pentru susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane

Sursa informației


Update 11 iunie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba constând în susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 11 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba constând în susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare listele privind rezultatele obținute de către candidați în urma susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează, astfel cum a fost publicată de către CSM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultatele candidaților procurori în urma susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează

Rezultatele candidaților judecători în urma susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează

Sursa informației


Update 25 mai 2018: Rezultatele obținute de către candidați în urma soluționării contestațiilor formulate împotriva calificativului acordat la testarea psihologică din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

Potrivit unui anunț, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele obținute de către candidați în urma soluționării contestațiilor formulate împotriva calificativului acordat la testarea psihologică din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare listele privind rezultatele obținute de către candidați în urma soluționării contestațiilor formulate împotriva calificativului acordat la testarea psihologică, astfel cum au fost publicate de către CSM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultatele obținute de către candidații judecători la testarea psihologică în urma soluționării contestațiilor formulate

Rezultatele obținute de către candidații procurori la testarea psihologică în urma soluționării contestațiilor formulate

Sursa informației


Update 24 mai 2018: Repartizarea candidaților pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează 

Potrivit unui anunț din data de 23 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea candidaților pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează în ceea ce privește concursul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

Astfel, susținerea proiectului va avea loc la sediul Institutului Național al Magistraturii din București, Bd. Regina Elisabeta nr. 53, Sector 5, Sala VI 1, etaj 6.

Examinarea candidaților se va realiza în ordinea stabilită în planificarea organizată de către CSM. Totodată, pentru susținerea proiectului, este alocat un timp de aproximativ 30 de minute fiecărui candidat (aproximativ 15 minute timp de expunere a proiectului și aproximativ 15 minute timp pentru întrebări și răspunsuri).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare listele privind repartizarea candidaților pentru susținerea proiectului, astfel cum au fost publicate de către CSM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Repartizarea candidaților judecători pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează

Repartizarea candidaților procurori pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează

Sursa informației


Update 23 mai 2018: Detalii privind desfășurarea reexaminării psihologice în ceea ce privește concursul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 22 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii în ceea ce privește desfășurarea reexaminării psihologice a concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

Astfel, reamintim faptul că reexaminarea psihologică a candidaților judecători și procurori care formulează contestații împotriva calificativului acordat la testarea psihologică va avea astăzi, 23 mai 2018, începând cu ora 9.30, la Institutul Național al Magistraturii, cu sediul în București, Bd. Regina Elisabeta nr. 53, Sector 5, Sala 12, etaj 4.

Accesul candidaților se va face pe baza unui act de identitate.

Sursa informației


Update 22 mai 2018: Rezultatele obținute de către candidați la testarea psihologică din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 21 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la testarea psihologică din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

Totodată, candidații nemulțumiți de calificativul acordat pot formula contestații în termen de 24 de ore de la publicarea rezultatelor. Contestațiile se transmit la Consiliul Superior al Magistraturii, prin fax, la următoarele numere: 021/311.69.42 sau 021/311.69.43. 

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare listele privind rezultatele obținute de către candidați la testarea psihologică, astfel cum au fost publicate de către CSM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultatele obținute de către candidații judecători la testarea psihologică

Rezultatele obținute de către candidații procurori la testarea psihologică

Sursa informației


Update 11 mai 2018: Desfășurarea probei constând în testarea psihologică

Potrivit unui anunț al CSM, în data de 10 mai 2018, au fost date publicității detalii privind desfășurarea probei constând în testarea psihologică, evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres.

Potrivit precizărilor din anunț, testarea psihologică, evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres constă în aplicarea unui test scris și în susținerea unui interviu în fața comisiilor formate din câte doi psihologi desemnați de Consiliul Superior al Magistraturii.

Astfel, aplicarea testului scris va avea loc la data de 13 mai 2018, începând cu ora 9.00 la Universitatea Titu Maiorescu, corpul M, cu sediul în București. Calea Văcărești, nr. 189, Sector 4.

 

Mijloace de transport:

– metrou – stația Timpuri Noi;
– autobuzele 133, 312, 323 – stația Univ. Creștină „Dimitrie Cantemir”.

Accesul candidaților în săli se va face pe baza unui act de identitate, între orele 8.00-8.45. Listele conținând repartizarea candidaților în săli vor fi afișate pe ușile sălilor în care se va susține testul scris și sunt publicate pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii.

Interviul în fața comisiilor de psihologi va fi susținut în perioada 15-18 mai 2018, la sediul Institutului Național al Magistraturii.

Repartizarea candidaților pentru susținerea testului scris și a interviului este publicată pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii.

De asemenea au fost atașate respectivului anunț:

Lista finală a candidaților judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la parchetele de pe lângă judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada 23 martie – 28 iunie 2018;
Lista finală a candidaților procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la parchetele de pe lângă judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada 23 martie – 28 iunie 2018;
Repartizarea în săli a candidaților judecători pentru susținerea testului scris la testarea psihologică;
Repartizarea în săli a candidaților procurori pentru susținerea testului scris la testarea psihologică;
Repartizarea în săli a candidaților judecători pentru susținerea interviului la testarea psihologică;
Repartizarea în săli a candidaților procurori pentru susținerea interviului la testarea psihologică.

Sursa informației


Update 20 aprilie 2018: Verificarea îndeplinirii condițiilor legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 20 aprilie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității listele privind candidații care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul/examenul pentru numirea în funcții de conducere la instanțe și parchete, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

Astfel, conform Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 320/2006, modificată și completată, candidații respinși, în urma verificării îndeplinirii condițiilor legale de participare la concurs/examen, pot formula contestații în termen de 24 de ore de la afișarea listelor, la Consiliul Superior al Magistraturii, și vor fi transmise, prin fax, la numerele: 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare listele privind candidații care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs, astfel cum au fost publicate de către CSM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Candidații judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs

Candidații procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs

Sursa informației


Update 29 martie 2018: Rectificarea listei posturilor de conducere vacante la instanțele judecătorești propuse pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

Potrivit anunțului din data de 28 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii privind rectificarea listei posturilor de conducere vacante la instanțele judecătorești propuse pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018.

Astfel, având în vedere intervenirea unei erori materiale cu privire la menționarea în cuprinsul listei posturilor de conducere vacante la instanțele judecătorești a funcției de „președinte la Judecătoria Târgu Mureș”, lista posturilor de conducere vacante la instanțele judecătorești se rectifică, în sensul că, la Judecătoria Târgu Mureș este scoasă la concurs funcția de vicepreședinte, care se va vacanta la data de 14 mai 2018.

Sursa informației


Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018

Potrivit anunțului din data de 23 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, la București, în perioada 23 martie – 28 iunie 2018a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, în condițiile art. 48 alin. (1) și art. 49 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și ale Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 320/2006, publicată în M. Of. nr. 384/4 mai 2006, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 145 funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale și judecătorii, precum și a unui număr de 139 funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror și prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

 

Înscrierea

Judecătorii și procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, la Institutul Național al Magistraturii, până la data de 13 aprilie 2018, inclusiv, conform calendarului de desfașurare a concursului/examenului aprobat.

Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate și prin fax la INM, la numerele 021/ 311.02.34 sau 021/ 407.62.68.

Cererile de înscriere vor fi însoțite de declarațiile prevăzute de art. 48 alin. (10)-(11), respectiv art. 49 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 republicată, cu modificările și completările ulterioare, de curriculum vitae și orice alte acte considerate relevante.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun pe suport de hârtie și în format electronic, pe suport specific CD, la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 4 mai 2018, inclusiv. Proiectele care se transmit prin serviciile poștale sau de curierat vor purta pe plic data expediției.

 

Probele

Concursul sau examenul se va desfășură după următorul calendar:

– 13-20 mai 2018 – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres:

13 mai 2018 – testul psihologic scris;
15-20 mai 2018 – interviul psihologic.

– 25 mai – 13 iunie 2018 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere;

– 17 iunie 2018 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul aprobat va putea suferi modificări în funcție de numărul judecătorilor și procurorilor înscriși la concurs.

 

Documente relevante

Funcțiile de conducere la instanțe și parchete scoase la concurs, precum și tematica și bibliografia pentru concurs sau examen vor fi afișate la sediile instanțelor la care se află posturile vacante și on-line, astfel:

– Hotărârea Plenului CSM nr.320 din 27 aprilie 2006 pentru aprobarea Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere ajudecătorilor și procurorilor, cu modificările și completările ulterioare;
– Cererea tip de înscriere pentru candidații judecători;
– Cererea tip de înscriere pentru candidații procurori;
– Funcțiile de conducere de președinte și vicepreședinte la curțile de apel, tribunale și judecătorii, scoase la concurs;
– Funcțiile de conducere de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror și prim-procuror adjunct la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii, scoase la concurs;
– Calendarul detaliat al concursului/examenului;
– Tematica și bibliografia de concurs/examen.

Sursa informației

[UPDATE: Tabele cu candidații admiși] Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete, organizat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018 was last modified: iulie 5th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter