[UPDATE: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs] Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ (termen-limită: 11 ianuarie 2019)

23 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 472

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 23 ianuarie 2019: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 21 decembrie 2018 – 2 mai 2019

Potrivit unui anunț din data de 23 ianuarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 21 decembrie 2018 – 2 mai 2019.

Totodată, conform art. 52^2 alin. (2) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, orice persoană are posibilitatea de a transmite comisiilor de concurs, până la data de 1 februarie 2019, inclusiv, acte de natura celor prevăzute la art. 52^2 alin. (1) din același act normativ, întocmite de candidați, care pot fi analizate în cadrul probei având ca obiect evaluarea actelor întocmite de candidați sau care privesc activitatea acestora (hotărâri judecătorești redactate ori, după caz, acte întocmite de candidați sau care privesc activitatea acestora din ultimii 5 ani de activitate).

Actele sus-menționate se vor depune la Consiliul Superior al Magistraturii — Direcția resurse umane și organizare, cu sediul în București, Calea Plevnei nr. 141 B, Sector 6, sau vor fi transmise prin fax, la nr. 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Actele transmise după expirarea termenului prevăzut în anunț nu se iau în considerare.

De asemenea, cererile de înscriere ale candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concurs pot fi accesate aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs, astfel cum a fost publicată de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 17 ianuarie 2019: Rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 21 decembrie 2018 – 2 mai 2019

Potrivit unui anunț din data de 16 ianuarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 21 decembrie 2018 – 2 mai 2019.

Totodată, conform dispozițiilor art. 19 alin. (3) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 74/2012, modificată, candidații respinși pot formula contestații în termen de 48 de ore de la publicarea listei pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii. Contestațiile se depun la Consiliul Superior al Magistraturii, personal sau prin fax, la nr. 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concurs de către candidați, astfel cum a fost publicată de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 16 ianuarie 2019: Hotărârea nr. 1489 din data de 19 decembrie 2019 a Secției pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii

Potrivit unui anunț din data de 15 ianuarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității Hotărârea nr. 1489 din data de 19 decembrie 2019 a Secției pentru judecători din cadrul CSM.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva hotărâre, astfel cum a fost publicată de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ (termen-limită: 11 ianuarie 2019)

Potrivit unui anunț din data de 21 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii organizează, în perioada 21 decembrie 2018 – 2 mai 2019, la București, concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție. Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 18 posturi vacante de judecător la ÎCCJ, respectiv:

– 8 posturi la Secția I civilă,

– 3 posturi la Secția a II-a civilă,

– 2 posturi Ia Secția penală și

– 5 posturi la Secția de contencios administrativ și fiscal.

Concursul constă într-o probă având ca obiect evaluarea actelor întocmite de candidați sau care privesc activitatea acestora și un interviu susținut în fața Secției pentru judecători.

Se pot înscrie la concurs judecătorii care îndeplinesc următoarele condiții:

– au îndeplinit efectiv cel puțin 3 ani în funcția de judecător la curtea de apel;

– au obținut calificativul „foarte bine” la ultimele 3 evaluări;

– nu au fost niciodată sancționați disciplinar în ultimii 3 ani;

– au o vechime efectivă în funcția de judecător de cel puțin 18 ani.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Consiliul Superior al Magistraturii până la data de 11 ianuarie 2019, conform calendarului de desfășurare a concursului aprobat. În cuprinsul cererii se va menționa în mod obligatoriu secția la care se solicită promovarea. Fiecare candidat poate formula o singură opțiune, asupra căreia are dreptul de a reveni până la data expirării termenului de înscriere.

Cererile de înscriere vor fi însoțite de:

– declarațiile prevăzute la art. 48 alin. (10)-(12) din Legea nr. 303/2004 republicată, cu modificările și completările ulterioare;

– curriculum vitae.

La cererea de înscriere pot fi atașate, în copii certificate și în format electronic, în măsura în care există în acest format, maximum 10 lucrări întocmite de candidați, cum ar fi hotărâri judecătorești cu obiect diferit ori, după caz, alte acte întocmite de candidați sau care privesc activitatea acestora din întreaga carieră de judecător ori procuror.

De asemenea, candidații pot depune și lucrări de specialitate publicate, dacă este cazul, precum și orice alte înscrisuri considerate relevante.

Cererea de înscriere poate fi accesată aici.

Sursa informației

[UPDATE: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs] Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ (termen-limită: 11 ianuarie 2019) was last modified: ianuarie 23rd, 2019 by Universul Juridic
51 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter