[UPDATE: Rezultate finale] Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ

13 mart. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3649
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 13 martie 2018: Rezultatele finale obținute de către candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice. Rezultatele finale obținute de către candidați la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018

Potrivit unui anunț din data de 13 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele finale obținute de către candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice și rezultatele finale în ceea ce privește concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Astfel, având în vedere că nu au fost formulate contestații la punctajul obținut la proba scrisă de verificare a cunoștințelor practice, conform dispozițiilor art. 39 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 74/2012, cu modificările și completările ulterioare, punctajele obținute de candidați la proba scrisă, publicate la data de 9 martie 2018, sunt definitive.

Inteligența artificială în materie penală

Totodată, conform dispozițiilor art. 43 alin. (6) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ, aprobat prin HCSM nr. 74/2012 modificată și completată, promovarea candidaților declarați admiși la concurs se face în ordinea punctajelor finale obținute în limita numărului de posturi scoase la concurs pentru fiecare secție a ÎCCJ

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente rezultatelor obținute de către candidați, astfel cum au fost publicate de către CSM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultatele finale obținute de către candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice

Rezultatele finale obținute de către candidați la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018

Sursa informației


 

Update 9 martie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice în ceea ce privește concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018

Potrivit unui anunț din data de 9 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice în ceea ce privește concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Astfel, conform dispozițiilor art. 39 alin. (1) din Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 74/2012 modificată și completată, candidații pot contesta punctajul obținut la proba scrisă, în termen de 48 ore de la afișarea rezultatelor.

Constestațiile se vor depune la Institutul Național al Magistraturii, la numărul de fax: 021/407.62.58.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 8 martie 2018: Procesele-verbale de soluționare a contestațiilor la barem în ceea ce privește proba scrisă a concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018

Potrivit unui anunț din data de 8 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității procesele-verbale de soluționare a contestațiilor la barem în ceea ce privește proba scrisă a concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente proceselor-verbale de soluționare a contestațiilor la barem în ceea ce privește proba scrisă, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Proces-verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru Secția penală

Proces-verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru Secția de contencios administrativ și fiscal

 

Sursa informației


Update 5 martie 2018: Depunerea contestațiilor la baremele de evaluare și notare în ceea ce privește proba scrisă a concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018

Potrivit unui anunț din data de 4 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii privind depunerea contestațiilor la baremele de evaluare și notare în ceea ce privește proba scrisă a concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Astfel, conform art. 37 alin. (2) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 74/2012 modificată și completată, baremele de evaluare și notare pot fi contestate în termen de 48 ore de la afișare.

Contestațiile la baremele de evaluare și notare se depun la Institutul Național al Magistraturii prin fax, la numărul: 021/407.62.58.

Totodată, modelul aferent contestației la barem poate fi descărcat de aici.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

– Subiecte Secția penală – Grila nr. 1;
– Subiecte Secția penală – Grila nr. 2;
– Subiecte Secția penală – Grila nr. 3;
– Subiecte Secția penală – Grila nr. 4;
– Barem G1-G4 – Secția penală;
– Subiecte SCAF – Grila nr. 1;
– Subiecte SCAF – Grila nr. 2;
– Subiecte SCAF – Grila nr. 3;
– Barem G1-G3 – SCAF.

Sursa informației


Update 2 martie 2018: Candidații admiși după primele două probe ale concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018. Detaliile privind programul de desfășurare a probei scrise organizată în data de 4 martie 2018 și repartizarea pe săli a candidaților

Potrivit unui anunț din data de 1 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detaliile privind programul de desfășurare a probei scrise în ceea ce privește concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018

De asemenea, a mai fost publicat atât tabelul aferent candidaților admiși după primele două probe ale concursului, cât și repartizarea pe săli a candidaților pentru susținerea probei scrise.

Astfel, proba scrisă constând în susținerea unui test grilă pentru verificarea cunoștințelor practice va avea loc la data de 4 martie 2018, la Institutul Național al Magistraturii, cu sediul în București, B-dul Regina Elizabeta nr. 53, Sector 5.

Mijloace de transport:

metrou – stația lzvor:
troilebuze: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91;
autobuze: 336, 601.

Concursul va începe la ora 9.00.

 Accesul candidaților în sălile de concurs este permis între orele 8.00-8.30, numai pe baza actului de identitate (B.I./C.I. sau pașaport).

Pentru elaborarea lucrării scrise, candidații pot folosi numai cerneală sau pastă de culoare neagră.

Se interzice candidaților să dețină asupra lor pe timpul desfășurării probei scrise orice fel de lucrări care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și orice mijloc electronic de comunicare. Candidații pot folosi, pe durata desfășurării probei scrise, legislația și acele materiale a căror posibilitate de utilizare este menționată explicit în tematica și bibliografia de concurs, aprobate prin Hotărărea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 754/04.07.2017 și publicată pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii.

Nu sunt acceptate exemplare ale legislației indicate, culegeri de legislație sau coduri comentate, adnotate, cu mențiuni proprii pe margine.

Totodată, lista cu repartizarea candidaților pentru susținerea probei scrise este publicată pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii și va fi afișată pe ușa sălii de concurs.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente clasificării candidaților admiși după primele două probe ale concursului și repartizarea pe săli a acestora (pentru susținerea probei scrise), astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Tabelul aferent candidaților admiși după primele două probe de concurs

Repartizarea pe săli a candidaților pentru susținerea probei scrise – 4 martie 2018

 

Sursa informației


Update 1 martie 2018: Punctajul obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția penală – concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție

Potrivit unui anunț din data de 28 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul aferent punctajului obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția penală în ceea ce privește concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent punctajului obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția penală, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 27 februarie 2018: Punctajul obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția de contencios administrativ și fiscal – concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție

Potrivit unui anunț din data de 26 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul aferent punctajului obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția de contencios administrativ și fiscal în ceea ce privește concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent punctajului obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția de contencios administrativ și fiscal, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 22 februarie 2018: Rezultatele finale obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților SCAF

Potrivit unui anunț din data de 21 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul aferent rezultatelor finale obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților cu punctajul obținut la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților SCAF.

De asemenea, rapoartele comisiei de soluționare a contestațiilor – SCAF pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent rezultatelor finale obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților SCAF, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 19 februarie 2018: Rezultatele finale obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților de către Comisia de evaluare pentru Secția penală 

Potrivit unui anunț din data de 19 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul aferent rezultatelor finale obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor de către Comisia de evaluare pentru Secția penală.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent rezultatelor finale obținute de către candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor – Comisia de evaluare pentru Secția penală, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 14 februarie 2018: Punctajul obținut la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților de către Comisia de evaluare pentru Secția penală 

Potrivit unui anunț, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul aferent punctajelor obținute de către candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor de către Comisia de evaluare pentru Secția penală.

De asemenea, rapoartele comisiilor de evaluare – Secția penală pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent punctajelor obținute de către candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor – Comisia de evaluare pentru Secția penală, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 7 februarie 2018: Punctajele obținute de către candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor SCAF – concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție

Potrivit unui anunț din data de 7 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul aferent punctajelor obținute de către candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor SCAF.

Împotriva punctajului obținut la evaluare, candidații pot face contestație în termen de 48 de ore de la publicare. Contestațiile se depun la Consiliul Superior al Magistraturii, la numerele de fax: 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

De asemenea, rapoartele comisiilor de evaluare – SCAF pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent punctajelor obținute de către candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor SCAF, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 6 februarie 2018: Detalii privind susținerea interviului de către candidați la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018

Potrivit unui anunț din data de 6 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detaliile privind susținerea interviului de către candidați la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Astfel, conform art. 20 alin. (1) lit. b) și art. 25 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior nr. 74/2012, modificată și completată, candidații admiși după prima probă constând în evaluarea actelor întocmite de către candidați, urmează să susțină interviul în fața Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, în perioada 26-28 februarie 2018, după cum urmează:

– în ziua de 26 februarie 2018, ora 10.00 vor susține interviul candidații admiși după prima probă, care s-au înscris pentru Secția de contencios administrativ și fiscal;
– în ziua de 28 februarie 2018, ora 13.00 vor susține interviul candidații admiși după prima probă, care s-au înscris pentru Secția penală.

Repartizarea candidaților și intervalul orar pentru susținerea interviului vor fi publicate cu respectarea termenului prevăzut de art. 25 alin. (1) din Regulament.

Accesul candidaților la susținerea interviului se face pe baza unui act de identitate.

Sursa informației


Update 15 ianuarie 2018: Posibilitatea transmiterii de sesizări sau observații la lucrările candidaților supuse dezbaterii publice în ceea ce privește concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Potrivit unui anunț din data de 15 ianuarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detaliile privind posibilitatea transmiterii de sesizări sau observații la lucrările candidaților supuse dezbaterii publice în ceea ce privește concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Astfel, potrivit art. 22 alin. (3) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte dc Casație și Justiție, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 74/2012 modificată și completată, orice persoană poate trimite în scris sesizări sau observații în legătură cu lucrările candidaților publicate pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii la secțiunea Magistrați – Concursuri și examene – Promovare ÎCCJ, pentru a fi avute în vedere la evaluare.

Totodată, sesizările și observațiile anonime nu se iau în considerare și nu se trimit comisiilor de evaluare.

Sesizările și observațiile de natura celor menționate se vor depune la Consiliul Superior al Magistraturii – Direcția resurse umane și organizare, cu sediul în București, Calea Plevnei nr. 141B, sector 6 sau la nr. de fax 021/311.69.42, până la data de 23 ianuarie 2018.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos și:

– Lista cu lucrările candidaților supuse dezbaterii publice – COD 1000-1009;
– Lista cu lucrările candidaților supuse dezbaterii publice – COD 1010-1014;
– Lista cu lucrările candidaților supuse dezbaterii publice – COD 1015-1018.

Sursa informației


Update 6 octombrie 2017: Lista finală a candidaților 

Potrivit anunțului din data de 5 octombrie 2017, INM a publicat lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Redăm, în continuare, documentul aferent listei finale a candidaților eligibili.

 

Sursa informației


Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ

INM a anunțat, într-un comunicat emis în data de 30 august 2017, concursul de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ.

Posturi disponibile:

– Secția Penală: 4 (Tematica și bibliografia);
– Secția de contencios administrativ și fiscal: 2 (Tematica și bibliografia).

Calendarul estimativ al examenului este disponibil aici.

Cererea de înscrie și regulamentul privind organizarea concursului pot fi consultate aici.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale] Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ was last modified: martie 13th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter