[Update: Programul probelor scrise] Concurs de admitere în magistratură – 12 iulie 2022-2 martie 2023

5 oct. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
3.124 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Programul probelor scrise

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat programul de desfășurare a probelor scrise din cadrul concursului de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

Programul poate fi consultat accesând sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației


Update: Soluționare contestații/Motivare soluții

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat publicat procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru disciplina Drept civil și drept procesul civil, precum și procesul-verbal de motivare a soluțiilor pronunțate pentru contestațiile la barem formulate în legătură cu proba eliminatorie tip grilă de verificare a cunoștințelor juridice din cadrul concursului de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

Atașăm, procesele-verbale:

PV de soluționare a contestațiilor la barem pentru disciplina Drept civil și drept procesual civil,

PV de motivare a soluțiilor pronunțate pentru contestațiile la barem formulat în legătură cu proba eliminatorie de tip grilă de verificare a cunoștințelor juridice din data de 25 septembrie 2022.

Sursa informației


Update: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute de candidați la proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice din cadrul concursului de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

Tabel cu rezultatele obținute de candidați la proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridicepoate fi consultat aici.

Sursa informației


Videoconferința regională de insolvență Buzău

Update: Barem definitiv

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat baremul definitiv al probei scrise din cadrul concursului de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

Baremul definitiv poate fi consultat aici.

Sursa informației


Update: Subiecte/Barem

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat subiectele și baremul probei scrise din cadrul concursului de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

De asemenea, baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 24 ore de la afișarea la centrul de concurs.

Subiectele pot fi consultate aici, iar baremul G1-G4, aici.

Sursa informației


Update: Subiecte/Barem

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat subiectele și baremul probei scrise din cadrul concursului de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

De asemenea, baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 24 ore de la afișarea la centrul de concurs.

Subiectele pot fi consultate aici, iar baremul G1-G4, aici.

Sursa informației


Update: Repartizarea în săli

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat repartizarea în săli a candidaților la concursul de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

Astfel, repartizarea poate fi consultată aici.

Sursa informației


Update: Tabelul final candidați

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul final cu candidații care îndeplinesc condițiile de participare la concursul de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

Astfel, tabelul poate fi consultat aici.

Sursa informației


Update: Tabelul privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concursul de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

Astfel, tabelul poate fi consultat aici.

Sursa informației


Update:  Anunț tematică și bibliografie

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț cu privire la tematica și bibliografia din cadrul concursului de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

Astfel, anunțul poate fi vizualizat aici.

Sursa informației


Update: Actele anexate cererii de înscriere

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț cu privire la actele anexate cererii de înscriere la concursul de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

Anunțul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Organizarea concursului de admitere în magistratură

Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului de admitere în magistratură, în perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023.

Astfel, concursul se organizează pentru ocuparea a 140 de locuri (100 locuri pentru judecători și 40 de locuri pentru procurori), cu posibilitatea de a se dispune suplimentarea locurilor în condițiile art. 3 alin. 3 din Regulament cu: 210 de locuri pentru judecători și 31 locuri pentru procurori.

Cererile de înscrierea la concurs și actele necesare se depun în format online, iar termenul-limită de înscriere pe platforma online este 25 iulie 2022.

Taxa de înscriere la concurs în cuantum de 1.000 lei;

Menționăm că Plenul CSM a hotărât ca persoanele care îndeplinesc condițiile pentru participarea atât la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii, cât și la concursul de admitere în magistratură, NU pot formula cerere de înscriere la ambele concursuri.

Atașăm, în continuare, documentele publicate de CSM.

Anunț privind organizarea concursului de admitere în magistratură din perioada 12 iulie 2022-2 martie 2023,

Calendarul detaliat de desfășurare a concursului,

Tematica și bibliografia de concurs,

Cerere de înscriere la concurs,

Lista posturilor de judecător scoase la concurs,

Lista posturilor de judecător în privința cărora se poate dispune suplimentarea,

Lista posturilor de procuror scoase la concurs,

Lista posturilor de procuror în privința cărora se poate dispune suplimentarea,

Metodologia privind organizarea și desfășurarea interviului,

Metodologia de desfășurare a testării psihologice,

Instrucțiuni privind folosirea platformei informatice pentru înscrierea online,

Declarație tipizată cu privire la imposibilitatea înscrierii online la concurs,

Anunț privind modalitatea de obținere a cazierului fiscal si a certificatului medical prevăzut de art. 16 alin. (1) din Regulament,

Hotărârea nr. 120/16 iulie 2021 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii pentru aprobarea Regulamentului privind admiterea în magistratură.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Tematica pentru pregătirea candidaților admiși/Orarul lunii aprilie] Concurs de admitere în magistratură – iulie 2021-martie 2022

[Update: Programul probelor scrise] Concurs de admitere în magistratură – 12 iulie 2022-2 martie 2023 was last modified: octombrie 5th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.