[Rezultatul] Candidații la funcția de decan al Facultății de Drept din Constanța

23 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 835
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 23 mai 2016: Rezultatul

Câștigătorul concursului pentru ocuparea funcției de decan al Facultății de Drept și Științe Administrative, Universitatea „Ovidius” din Constanța este prof. univ. dr. Adrian Stoica.

Senatul Universității „Ovidius” din Constanța, în urma analizării Raportului comisiei de concurs, va valida concursul în termen de maxim 15 zile calendaristice de la finalizarea acestuia. Numirea în funcție a Decanilor se face prin Decizia Rectorului Universității „Ovidius” din Constanța.

Sursa informației

Campanie Craciun UJmag 2020Universitatea „Ovidius” din Constanța a anunțat numele candidaților la concursul pentru ocuparea funcției de decan a Facultății de Drept și Științe Administrative. Aceștia sunt:

  1. • Prof. univ. dr. Adrian Stoica;
  2. • Lect. univ. dr. Bogdan Trandafirescu.

Sursa informației

[Rezultatul] Candidații la funcția de decan al Facultății de Drept din Constanța was last modified: mai 23rd, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter