Concluziile verificării ÎCCJ privind SRI și supravegherea tehnică (art. 30 L. nr. 304/2004)

9 ian. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 566
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.scj.ro), Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat un raport privind verificarea efectuată de președintele ÎCCJ în temeiul art. 30 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Vom reda, în continuare, concluziile verificării:

Concluziile verificării

În urma verificărilor efectuate, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție conchide în sensul că Serviciul Român de Informații, în calitate de administrator unic al Centrului Național de Interceptare a Comunicațiilor, asigură cadrul tehnic necesar accesului nemijlocit și independent al organelor de urmărire penală la sistemele tehnice în scopul executării supravegherii tehnice prevăzute la art. 138 alin. (1) lit. a) din Codul de procedură penală.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Concluziile verificării ÎCCJ privind SRI și supravegherea tehnică (art. 30 L. nr. 304/2004) was last modified: ianuarie 9th, 2020 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter