Comisia Europeană. Suplimentarea fondurilor pentru activitățile de cercetare și inovare

20 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 75

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (ec.europa.eu), Comisia Europeană a publicat un comunicat prin care informează despre suplimentarea fondurilor necesare pentru activitățile de cercetare și inovare, în vederea combaterii coronavirusului.

Astfel, Comisia a mobilizat încă 122 de milioane EUR pentru programul Orizont 2020, fonduri necesare pentru completarea acțiunilor anterioare privind dezvoltarea metodelor de diagnosticare, de tratament, vaccinuri, transformare a proceselor de producție, dar și pentru a facilita înțelegerea impactului comportamental și socio-economic al pandemiei.

Monitor Dosare

De asemenea, termenul de depunere a propunerilor este 11 iunie 2020, obiectivul fiind demararea cu celeritate a activităților de cercetare, prin scurtarea termenelor de pregătire a propunerilor și de evaluare a acestora.

Pentru comunicatul intregral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Coronavirus: Inițiativa privind medicamentele inovatoare

Comisia Europeană. Suplimentarea fondurilor pentru activitățile de cercetare și inovare was last modified: mai 20th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter