Comisia Europeană. Sprijin acordat sectorului medical din UE

15 apr. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 101

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (ec.europa.eu), Comisia Europeană a publicat un comunicat privind activarea Instrumentului pentru sprijin de urgență al Uniunii Europene, pentru a sprijini sectorul medical din țările membre în lupta contra  pandemiei de coronavirus.

Astfel, ca urmare a aprobării acestuia de către Consiliu, instrumentul de 2,7 miliarde de euro va fi utilizat împreună cu alte instrumente ale UE, precum rezerva de produse farmaceutice și consumabile medicale rescEU, pentru sprijin de urgență destinat sectorului medical prin finanțarea cu celeritate a nevoilor de aprovizionare cu produse medicale (măști și ventilatoare), a transportului de echipamente medicale și de pacienți în regiuni transfrontaliere, construirii de spitale de campanie mobile etc. 

Comisia, prin intermediul instrumentului sus-menționat, poate achiziționa în mod direct, în numele statelor membre, direcționând ajutorul acolo unde este nevoie, în strânsă coordonare cu țările UE.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Schema de ajutor de stat a României ce vizează susținerea IMM-urilor afectate de pandemia de COVID-19

Comisia Europeană. Sprijin acordat sectorului medical din UE was last modified: aprilie 15th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter