Comisia Europeană. Regulament provizoriu privind depistarea abuzurilor sexuale asupra copiilor în mediul online

15 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 40

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe pagina oficială (ec.europa.eu), Comisia Europeană a propus un regulament provizoriu destinat furnizoriilor de servicii de comunicații online, pentru a putea continua să detecteze și să raporteze abuzuri sexuale asupra copiilor în mediul online și să elimine materiale care conțin abuzuri sexuale asupra copiilor.

Astfel, propunerea le va permite serviciilor de comunicații online să își continue activitățile de detectare a abuzurilor sexuale asupra copiilor pe internet, oferind garanții în sensul protejării vieții private și a datelor cu caracter personal.

De asemenea, aceste activități vor permite identificarea și salvarea victimelor, reducerea distribuirii de materiale care conțin abuzuri sexuale asupra copiilor și vor contribui la identificarea și investigarea infractorilor, precum și la prevenirea infracțiunilor.

Totodată, din momentul adoptării, această propunere va rămâne în vigoare până la 31 decembrie 2025.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Începerea testării serviciului „pasarela de interoperabilitate”

Comisia Europeană. Regulament provizoriu privind depistarea abuzurilor sexuale asupra copiilor în mediul online was last modified: septembrie 15th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter