Comisia Europeană. Răspunsul politicii de coeziune a UE la criza provocată de coronavirus

13 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 48

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Comisia Europeană (ec.europa.eu) anunță rezultatele provizorii ale implementării Inițiativei pentru investiții ca reacție la coronavirus (CRII) și a Inițiativei plus pentru investiții în răspunsul la coronavirus (CRII +).

Astfel, de la începutul crizei până în prezent, UE a mobilizat investiții în valoare de peste 13 miliarde EUR în scopul combaterii efectelor pandemiei de coronavirus, prin intermediul Fondului european de dezvoltare regională (FEDR), al Fondului social european (FSE) și al Fondului de coeziune (FC).

Inteligența artificială în materie penală

De asemenea, 4,1 miliarde EUR au fost mobilizate către sectorul medical pentru a achiziționa aparatură și echipamentele individuale de protecție necesare pentru a salva vieți, 8,4 miliarde EUR pentru a sprijini economia și întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) în vederea adaptării la criză, iar 1,4 miliarde EUR au fost canalizate prin intermediul FSE pentru ajutarea cetățenilor și salvarea locurilor de muncă.

Totodată, Comisia lansează o pagină web specială pe Platforma de date deschise privind coeziunea pentru a arăta modul în care politica de coeziune sprijină statele membre pentru a face față crizei provocate de coronavirus.

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Semnarea contractului de achiziție comună pentru aprovizionare cu remdesivir

Comisia Europeană. Răspunsul politicii de coeziune a UE la criza provocată de coronavirus was last modified: octombrie 13th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter