Comisia Europeană. Răspunsul la criza provocată de coronavirus: Redresarea piețelor de capital

27 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 52

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (ec.europa.eu), Comisia Europeană a publicat un comunicat prin intermediul căruia informează despre adoptarea, în cadrul strategiei generale de redresare în urma crizei provocate de coronavirus, a unui pachet privind redresarea piețelor de capital.

Astfel, pachetul bancar vizează sprijinirea, de către piețele de capital, a întreprinderilor europene, cuprinzând modificări specifice ale normelor pieței de capital, ceea ce va încuraja investițiile mai substanțiale în economie, va permite recapitalizarea rapidă a întreprinderilor și va spori capacitatea băncilor de a finanța redresarea.

De asemenea, pachetul conține îmbunătățiri ale Regulamentului privind prospectul, ale MiFID II și ale normelor privind securitizarea, aflate în centrul proiectului uniunii piețelor de capital, care vizează o mai bună integrare a piețelor de capital naționale și asigurarea unui acces egal la investiții și oportunități de finanțare în întreaga Uniune.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Răspunsul mondial la coronavirus: Suplimentarea fondurilor necesare cercetării în domeniul vaccinurilor

Comisia Europeană. Răspunsul la criza provocată de coronavirus: Redresarea piețelor de capital was last modified: iulie 27th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter