Comisia Europeană. Răspunsul la coronavirus: Utilizarea resurselelor REACT-EU

31 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 115

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe pagina oficială (ec.europa.eu), Comisia Europeană a clarificat modul în care statele membre pot utiliza fondul REACT-EU, în scrisorile adresate miniștrilor UE responsabili cu politica de coeziune, care reprezintă parte a instrumentului de redresare Next Generation EU, concentrat pe susținerea rezilienței pieței forței de muncă, sprijinirea locurilor de muncă, a IMM-urilor etc.

Astfel, șefii de stat sau de guvern din Uniune au convenit să aloce fondului un buget de 47,5 miliarde de euro, iar pentru a pune în aplicare inițiativa REACT-EU, statele membre vor trebui să urmeze recomandările prevăzute în scrisorile Comisiei.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Printre aceste recomandări se numără: vizarea zonele geografice cel mai grav afectate de pandemie și care sunt cel mai puțin reziliente, luarea în considerare a recomandărilor specifice fiecărei țări din cadrul semestrului european și respectarea principiului parteneriatului. 

Scrisoarea adresată României poate fi vizualizată aici.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Livrarea în UE a tratamentului] Comisia Europeană. Autorizarea unui prim tratament împotriva COVID-19

Comisia Europeană. Răspunsul la coronavirus: Utilizarea resurselelor REACT-EU was last modified: iulie 31st, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter