Comisia Europeană. Propunerea unui nou pact privind migrația și azilul

24 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 55

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe pagina oficială (ec.europa.eu), Comisia Europeană a propus un nou Pact privind migrația și azilul, care acoperă toate elementele necesare pentru o abordare europeană cuprinzătoare în domeniul migrației.

Astfel, acesta stabilește proceduri îmbunătățite și mai rapide în cadrul sistemului de azil și migrație și asigură echilibrul între principiile partajării echitabile a responsabilității și solidarității. 

De asemenea, un prim aspect abordat este reprezentat de consolidarea încrederii prin proceduri mai eficiente și mai rapide, prin partajarea echitabilă a responsabilității și a solidarității, precum și prin promovarea parteneriatelor adaptate și reciproc avantajoase cu țările terțe.

Totodată, pachetul urmărește să impulsioneze un sistem european comun de returnare, pentru ca normele UE în domeniul migrației să devină mai credibile, cu un cadru juridic eficace, care conferă un rol important al poliției de frontieră și gărzii de coastă la nivel european și al nou-numitului coordonator al Uniunii Europene în materie de returnare, o rețea de reprezentanți naționali urmând să asigure coerența la nivelul Uniunii.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Lansarea Raportului european privind drogurile 2020

Comisia Europeană. Propunerea unui nou pact privind migrația și azilul was last modified: septembrie 24th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter