Comisia Europeană. Propunere vizând achiziționarea unor doze suplimentare de vaccin BioNTech-Pfizer

11 ian. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 47
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe pagina oficială (ec.europa.eu), Comisia Europeană a propus statelor membre să achiziționeze încă 200 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19 produs de BioNTech și Pfizer, cu opțiunea de a achiziționa alte 100 de milioane de doze.

Astfel, acest lucru ar permite Uniunii Europene să achiziționeze până la 600 de milioane de doze din vaccinul care este deja utilizat în UE, astfel fiind acoperite nevoile întregii populații, dar și să furnizzeze vaccinurilor către țările învecinate.

De asemenea, dozele suplimentare vor fi livrate începând cu al doilea trimestru al anului 2021. 

Informații privind vaccinuri anti-COVID-19 sigure în Europa pot fi consultate aici.

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Autorizarea celui de-al doilea vaccin sigur și eficace împotriva COVID-19

Comisia Europeană. Propunere vizând achiziționarea unor doze suplimentare de vaccin BioNTech-Pfizer was last modified: ianuarie 11th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter