Comisia Europeană. Politica de coeziune: Investiții în valoare de 47 de milioane de euro pentru spitalul de urgență din Craiova

28 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 42

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (ec.europa.eu), Comisia Europeană a aprobat o investiție în valoare de 47 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regională pentru construcția unui spital regional de urgență cu 800 de paturi la Craiova, în județul Dolj.

Astfel, această inițiativă asigură accesul persoanelor din zone rurale și sărace la asistență medicală, permite diagnosticarea timpurie a unor afecțiuni, contribuind la reducerea numărului de decese și de dizabilități pe termen lung.

De asemenea, cu ajutorul infrastructurii și al echipamentele moderne, va fi asigurat un tratament mai eficient al afecțiunilor care pun viața în pericol.

Totodată, proiectul urmărește să atragă personalului medical din regiune, oferindu-le medicilor și asistenților medicali locali un mediu de lucru mai atractiv. Spitalul va fi funcțional începând din 2026.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Coronavirusul: Prelungirea scutirii temporare de taxe vamale și de TVA la importurile de dispozitive medicale

Comisia Europeană. Politica de coeziune: Investiții în valoare de 47 de milioane de euro pentru spitalul de urgență din Craiova was last modified: iulie 28th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter