Comisia Europeană. O nouă modalitate de diagnosticare rapidă a COVID-19

21 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 99

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (ec.europa.eu), Comisia Europeană a publicat un comunicat prin care informează despre rezultatele pozitive ale unuia dintre cele 18 programe selectate pentru a beneficia de finanțare în cadrul programului Orizont 2020 în scopul dezvoltării metodelor de diagnosticare, tratament și vaccinuri, dar și pentru a facilita acțiunile de pregătire în lupta împotriva pandemiei.

Astfel, cercetătorii implicați în proiectul HG nCoV19 test” (organizații publice și private din Irlanda, Italia, Regatul Unit și China) au obținut marcajul CE, necesar pentru introducerea pe piață a dispozitivelor medicale pentru noua modalitate de diagnosticare rapidă a COVID-19 descoperită, care poate fi utilizată la locul acordării asistenței medicale.

Monitor Dosare

Totodată, dispozitivul portabil de diagnosticare și detectare a infecției virale oferă rezultate precise și fiabile în 30 de minute.

Pentru comunicatul intregral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Suplimentarea fondurilor pentru activitățile de cercetare și inovare

Comisia Europeană. O nouă modalitate de diagnosticare rapidă a COVID-19 was last modified: mai 21st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter