Comisia Europeană. Noua evaluare a riscurilor realizată de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor

25 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 116

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe pagina oficială a Comisiei Europene (ec.europa.eu), Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) a publicat evaluarea actualizată a riscurilor în ceea ce privește pandemia de COVID-19, împreună cu un set de orientări privind intervențiile nefarmaceutice (cum ar fi igienizarea mâinilor, distanțarea fizică, curățarea și ventilarea).

Astfel, aceasta arată că ratele de notificare au crescut continuu în Uniunea Europeană și în Regatul Unit începând cu luna august și că măsurile luate nu au fost suficiente pentru a reduce sau a controla expunerea la virus, fiind esențial ca statele membre să aplice pe scară largă toate măsurile necesare încă de la primul semn de izbucnire a unor noi focare.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

De asemenea, s-a constatat că intervențiile nefarmaceutice, cum ar fi distanțarea fizică, menținerea igienei optime și utilizarea de măști faciale s-au dovedit a fi insuficiente pentru a reduce sau a controla expunerea la virus.

Totodată, ECDC a identificat mai multe opțiuni de răspuns, precum consolidarea capacităților în materie de asistență medicală și direcționarea acțiunilor din domeniul sănătății publice către persoanele vulnerabile din punct de vedere medical și către cadrele medicale.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Propunerea unui nou pact privind migrația și azilul

Comisia Europeană. Noua evaluare a riscurilor realizată de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor was last modified: septembrie 25th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter