[UPDATE: Vizita președintelui CE în România] Comisia Europeană. Jean-Claude Juncker, preşedintele CE, vine în România

12 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 621

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 12 mai 2017: Vizita președintelui CE în România

Președintele CE, Jean-Claude Juncker, a participat joi, 11 mai 2017, la recepția de la Palatul Cotroceni, ocazionată de Ziua Europei, informează News.ro.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Cu această ocazie, Jean-Claude Juncker a declarat că: „Am fost întotdeauna convins că locul României este în interiorul familiei europene. România și Europa sunt lucruri care merg împreună și mulțumită eforturilor României am putut reconcilia istoria și geografia Europei. Primind România în interiorul familiei europene am pus capăt situației de după război, astfel încât Europa să nu mai fie niciodată divizată în două părți ireconciliabile”, scrie Mediafax.

De asemenea, președintele CE, a mai adăugat faptul că dorește ca „MCV să fie ridicat și România să fie primită în Spațiul Schengen înainte de a prelua președinția Consiliului European, în primul semestru al anului 2019”, potrivit News.ro.


Potrivit unui comunicat, emis marți, 9 mai 2017, Comisia Europeană a anunțat că joi, 11 mai 2017, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va ajunge în România pentru a se întâlni cu oficiali ai statului român.

Scopul vizitei de lucru este de a se adresa Parlamentului României, în ședință plenară, cu privire la viitorul Europei, informează CE.

De asemenea, președintele CE va susține și un dialog cu cetățenii, alături de Corina Crețu, comisar european, pe tema viitorul Europei și rolul României în proiectul european, la 10 ani de la aderare.

Dezbaterea se va desfășura joi, 11 mai 2017, ora 16.30.

Mai multe detalii găsiți aici:

[UPDATE: Vizita președintelui CE în România] Comisia Europeană. Jean-Claude Juncker, președintele CE, vine în România was last modified: mai 12th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter