Comisia Europeană. Începerea testării serviciului „pasarela de interoperabilitate”

15 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 43

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe pagina oficială (ec.europa.eu), Comisia Europeană anunță instituirea serviciului „pasarela de interoperabilitate”, care conectează aplicațiile naționale de depistare a contacților apropiați și de avertizare, din întreaga Uniune Europeană.

Astfel, pasarela asigură comunicarea de informații între serverele aplicațiilor naționale și garantează funcționarea fără probleme și la nivel transfrontalier, utilizatorii fiind nevoiți să instaleze o singură aplicație pentru a putea, în continuare, să raporteze un test pozitiv sau să primească o alertă, chiar și atunci când călătoresc în străinătate.

De asemenea, aceasta nu va trata nicio altă informație în afară de cheile arbitrare, generate de aplicațiile naționale. Informațiile care fac obiectul schimburilor sunt pseudonimizate, criptate, reduse la minimum și stocate numai atât timp cât este necesar pentru depistarea infecțiilor, fără a permite identificarea persoanelor fizice.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Cei 6 finaliști] Comisia Europeană. Cluj-Napoca, în finala competiției Capitala europeană a inovării 2020

Comisia Europeană. Începerea testării serviciului „pasarela de interoperabilitate” was last modified: septembrie 15th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter