Comisia Europeană. Emiterea unei recomandări privind testele antigenice rapide și sprijinirea creșterii capacității de testare

19 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 26

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe pagina oficială (ec.europa.eu), Comisia Europeană a adoptat o recomandare privind utilizarea testelor antigenice rapide pentru diagnosticarea COVID-19, care urmează Recomandării Comisiei, din 28 octombrie a.c., cu scopul de a asigura o abordare comună și strategii de testare eficiente în întreaga Uniune Europeană.

Astfel, recomandarea pune la dispoziție orientări privind modul de alegere a testelor antigenice rapide, situațiile în care sunt adecvate și cine ar trebui să le efectueze și îndeamnă la validarea și recunoașterea reciprocă a testelor și a rezultatelor acestora.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

De asemenea, respectarea acesteia poate contribui la libera circulație a persoanelor și la buna funcționare a pieței interne, într-o perioadă în care capacitățile de testare sunt limitate.

Totodată, Comisia a semnat un acord cu Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie (IFRC) prin care contribuie cu 35,5 milioane EUR, provenite din Instrumentul pentru sprijin de urgență (ESI), pentru a spori capacitatea Uniunii de testare vizând COVID-19.

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. Aprobarea celui de-al cincilea contract pentru a asigura accesul la un potențial vaccin

Comisia Europeană. Emiterea unei recomandări privind testele antigenice rapide și sprijinirea creșterii capacității de testare was last modified: noiembrie 19th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter